Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

REGEN TRIPOLLAR – ultrahangos rádiófrekvenciás alakformálás, narancsbőr kezelés, feszesítés

REGEN TRIPOLLAR – ultrahangos rádiófrekvenciás alakformálás, narancsbőr kezelés, feszesítés

REGEN TRIPOLLAR – ultrahangos rádiófrekvenciás alakformálás, narancsbőr kezelés

A kezelés hatására jól láthatóan csökkenek a zsírpárnák, feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr, a ráncok kisimulnak, a laza megereszkedett bőrnek tartása lesz. Csökken a cellulit (narancsbőr) mivel a megnagyobbodott, salakanyagos zsírsejtek mérete csökken, a bőr struktúrája megfiatalodik, a felületi és mély ráncok eltűnnek.

Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthatsz. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket, egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez fájdalommentesen, és azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt. A feszesebb bőr már az első kezelésnél láthatóvá válik. Klinikailag bizonyított, hogy minden bőrtípus esetében regenerálja a kollagént, a bőrt feszesíti és tonizálja, és javítja a bőr általános állagát.

Regen TriPollar rádiófrekvenciás rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás kezelés „belső” előnyei:

 • fokozza az anyagcserét
 • javítja a vérkeringést
 • fokozza a kollagén termelés
 • méregtelenít azaz salaktalanít
 • növeli azimmunrendszer aktivitását
 • csökkenti a zsírsejtek körméretét
 • csökken a zsírszázalék és vele együtt a méreganyag tartalom is

A test bármely területén alkalmazható, lokálisan, ha fogyasztás és fiatalítás a cél. Legyen az has, combok, karok, úszógumi, bricsesz, arc, toka.
Egyszerre 1 alkalommal 1 testtáj kezelhető, heti rendszerességgel 4-6 héten át.
Minden alkalommal 0,5- 3,0 cm közötti garantált körméret csökkenést érhetünk el megerőltetés és fájdalom nélkül.

A kezelés nagyon kellemes masszázs érzést biztosít, miközben serkenti a fibroblaszt működését, így a szervezeted kollagéntermelő folyamatai is aktiválódnak, ezáltal a meglévő rostok rugalmasabbak lesznek. És nem utolsó sorban az eljárás során a zsírsejtek körmérete is csökken, hiszen olvadásnak indulnak a rádiófrekvencia hatására, ezáltal létre jön a körméret csökkenés, az alakformálás és a narancsbőr csökkenés is.

Hogy-hogyan és miként hat a rádiófrekvencia vagy is az ultrahang?

A Regen TriPollar egy harmadik generációs rádiófrekvenciás technológia, mely hatóanyag nélkül egy konduktív rádiófrekvenciát juttat a bőrre. A rádiófrekvenciát (RF) az Orvoslásban több, mint 30 éve használják minimális invazív műtétekhez. Az elmúlt pár évben kifejlesztettek rádiófrekvencia technológiát alkalmazó esztétikai alkalmazásokat, mely egyaránt alkalmas bőrfeszesítésre és fiatalításra valamint zsírolvasztásra és alakformálásra, narancsbőr kezelésére.

A kezelések során a szöveteket és zsírsejteket kb. 40 fokra melegítjük 20-40 perc alatt.
Ezáltal a zsírsejtek fellazulnak, az elraktározódott salakanyagok és méreganyagok elfolyósodnak. A felgyorsult anyagcsere folyamatnak köszönhetően a nyirokrendszerbe kerülnek, ahonnan nyirokelvezetéssel kiürül a szervezetből.
Szépségszalonunkban a Regen TriPollar rádiófrekvenciás kezelés kombináltan kapható, ami azt jelenti, hogy nyirokelvezetéssel együtt teljes egy kezelés. Ez az eljárás kihagyhatatlan a Regen TriPollar kezelés folyamatából, hiszen az elfolyósodott salakanyagok és méreganyagok önmaguktól nem tudnak 100%-osan a nyirokrendszerből távozni, ekkorra mértékben és mennyiségben. Az elfolyósodott salakanyagok és méreganyagok pangása a szervezetben ödémához vezethet, ha nincs megfelelő módon kezelve és nincs meg a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel.

Regen TriPollar rádiófrekvenciás rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás kezelés „külső” előnyei:

 • cellulit csökkenése
 • körméret, konfekció méret csökkenés
 • bőr feszesítés
 • lokális fogyasztás
 • ráncok kisimitása
 • megereszkedett bőr javítása

Regen TriPollar rádiófrekvenciás rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás kezelés szociális hatása:

„ Nagy csatákat nem lehet ecsettel bájjal megnyerni, de a kicsiket igen! Ha egy nő kifesti magát belül is megváltozik.” Müller Péter

Regen TriPollar rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás kezelés ellen javallatai:

 • pacemaker, illetve fém implantátum
 • magas vérnyomás, ha nincs kezelve
 • zsírleszívás után (javítható más kezeléssel, majd jöhet ez a kezelés)
 • terhesség illetve szoptatás
 • pajzsmirigy túltermelés
 • fertőző bőrbetegségek
 • lassú, rossz nyirokkeringés (javítható más kezeléssel, majd jöhet ez a kezelés)

A Regen TriPollar (radiofrekvenciás ultrahangos zsírbontás)kezelés hatékonyságának növelése érdekében a napi 2-3 liter folyadék is szükséges.

Az eljárás során a bőr feszességének javulása azonnal látható, a körméret csökkenése eredménye viszont a nyirok keringéstől függő, hiszen a nagy mértékű és mennyiségű salakanyagok távozása a nyirokrendszerből 2-5 nap közötti időintervallumban változhat.
Ami azt jelenti, hogy a kezelés után a szervezet addig dolgozik az elkövetkezendő napokban, amíg ki nem jut 100%-osan a salakanyag, ezáltal a körméretcsökkenés 3-4 nap múlva jobban mérhető.

Milyen sűrűn végezhető a kezelés?

A fenti leírt folyamatokból következik, hogy testtájékonként heti egy kezelés javasolt.
A heti többszöri kezelés nem növeli a hatékonyságot, csak jobban terheli a szervezetet (nyirokrendszert), ez alól kivétel az arc, toka, kar amelyek együtt kezelhetők a többi testtájékkal (has, comb, bricsesz, úszógumi).

A Regen TriPollar (rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás) kezelés alkalmazása során nyirokelvezetés nem elhanyagolható, hiszen a már említett tünetekkel járhat és csökkenti a kezelés hatékonyságát is. Ezért szalonunkban a Regen kezelés ára tartalmazza a nyirokelvezetést.

Javaslat:
Ha máshol vessz igénybe Regen Tripollar (rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás) szolgáltatást, akkor érdemes a fentiekről előbb tájékozódnia.
Angels’ Garden Szépségszalon Budapest ultrahangos testkezelés, zsírbontás és kozmetika részlege az ultrahangos alakformálás és zsírbontás specialistája, ajánlásával.
Regen TriPollar- rádiófrekvenciás technológia körméret-csökkentésre és bőrfeszesítésre ultrahanggal.

A különböző kezeléseket a szolgáltatások menü alatt  ide kattintva vagy az alábbi linkekre kattintva éred el.

Author Info

Pinter Laszlo