Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Alakformálás feszesítés, szálkásítás, passzív izomedzés, kerületcsökkentés

Alakformálás feszesítés, szálkásítás, passzív izomedzés, kerületcsökkentés

Feszes mellek:

Csinosítsd, kerekítsd melleid, fárasztó edzések nélkül.

A mell a női test legszebb éke, mégis keveseknek adatik meg, hogy száz százalékig elégedettek legyenek a sajátjukkal. Van, aki túl kicsinek, van, aki túl nagynak látja, másnak pedig az a baja, hogy a gravitáció erősebben hat rá, mint amennyire szeretné.

Ha te is a mellével elégedetlenkedők népes táborát gyarapítod, de nem szeretnél kés alá feküdni, próbáld ki az Angels’ Garden Szépségszalon mellcsinosító és mell-megemelő kezelését.

A Venus Technologies legújabb kezelőgépe, a New-Life, ami egy vadonatúj, külsődleges izomstimulátor. Ez a gép előre meghatározott elektromos impulzusokkal pontosan és precízen imitálja tested bioelektromos folyamatait. A kezelések során mellizmaid aktív működésbe jönnek, és így a kezelés a melledet egy kemény edzésnek megfelelő módon, de izzadság és fáradtság nélkül formálja és emeli.

Gondolj bele, minden nő arra vágyik, hogy feszes, hetyke mellei legyenek. Visszaidézheted serdülőkorod emlékeit, ez olyan érzés, mint egy időutazás. Te is elérheted.

Kőkemény feszes fenék, kézzel fogható eredmény!

Nézz magadba! Ugye nem tartozik kedvenc elfoglaltságaid közé, hogy négykézláb térdelsz és közben 200-szor emelgeted a lábadat oldalra és hátrafelé?

És a végtelen kocogás vagy az izzadás a taposógépen?

Pedig ezek mind nagyon hatásos fenékformáló gyakorlatok és feszesítik is a popódat, ha majdnem mindennap nekiveselkedsz valamelyik fárasztó és kényelmetlen edzésnek.

Mit szólnál, ha lenne egy alternatív megoldás a kemény és formás fenék eléréséhez?

Az a jó hírünk, hogy létezik ilyen módszer! A fárasztó és nyögvenyelős edzések helyett az Angels’ Garden Venus lifting programjával feszesebbé varázsolhatod a fenekedet!

A kezelés hatására a farizmok megerősödnek, a kezelt terület megemelkedik, fokozódik a vérkeringés és az anyagcsere. Már az első alkalommal elérhető az izomrostok 100%-os aktivitása.

A kezelés egy vadonatúj, külsődleges izomstimuláló rendszerrel, a B.E.A.M. technológia alkalmazásával történik, amely pontosan és precízen imitálja a test bio-elektromos folyamatait azáltal, hogy előre meghatározott elektromos impulzusokat küld az idegrendszeren keresztül.
A két kerek, fémlapos kezelőfej segítségével mikroárammal stimuláljuk az izmokat, a készülék alapelve a természetes mozgáshoz hasonló. A kezeléssel elért izomfeszülés, erőfeszítés és fáradtság nélküli, biztonságos, mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől és kíméli az ízületeket is.

Varázskesztyű arckezelés, ránctalanítás és lifting:

Fémszálas elektromos kesztyű professzionális arckezelése hatóanyagmentesen, a gyönyörű és sima arcbőrért.
Abban az esetben, ha a cél az arc kezelése, a ráctalanítás, fiatalítás, regeneráció, nyak kezelése, dekoltázs ráctalanítás szintén professzionális megoldás a VENUS TECHNOLOGI.

Egyszerre hidratál, feszesít, tonizál, liftinggel, szem alatti táskák és a mimikai ráncok ellensége.
Ásványvízbe mártott masszázskesztyűvel relaxáló nyirokmasszázst végzünk az arc és a nyak területén különösen a problémás területekre fókuszálva. A kellemesen bizsergető áram stimulálja az izmokat, erősíti a bőr tónusát, javítja a tápanyagellátását, segíti a felgyülemlett folyadék elszállítását, feszesíti a bőrt.
A kezelés önmagában is jótékony hatása bőr fiatalságához vezető folyamat.

Fontos tudni arcizmok összehúzódásáról:
A külön-külön és együtt is működő arcizmokat úgy kell elképzelni, mint több rétegben megfeszített rugalmas lapokat. Míg a vázizomzat a csontokhoz tapad, addig az arcizmok vagy más izmokhoz vagy pedig a bőrhöz kapcsolódnak. Ez azt jelenti, hogy egy arcizom apró összehúzódásakor az arcbőr is meghúzódik.
Az arcizmok összehúzódásával növekszik a bőr tónusa és a bőr rugalmasabbá válik. Az arcizmok összehúzásával feszesítjük a bőrt és kisimítjuk a ráncokat.

A kezelés hatásmechanizmusa:
Az arcizmok összehúzásával feszesítjük a bőrt és kisimítjuk a ráncokat. Az arc lifting és bőrfeszesítés során alacsonyabb feszültségű árammal dolgozunk, mely sokkal hatékonyabb. Az áram hatására a bőr több oxigénhez és vérhez, ezáltal több tápanyaghoz jut. Az arcizmok összehúzódása a kialakítás következtében kevésbé erőteljes, mint a vázizmok esetében original cialis rezeptfrei. Ezzel a kezeléssel a bőrsejtek erősebbé válnak és így erősödik a kötőszövet. Stimulálhatjuk a kollagén termelést és az aknék gyógyulását egyaránt.

venuselotte venuskozben venusutana

A kezeléseket általában heti két alkalommal, (6-8 alkalmas) kúrában javasoljuk. Az ajánlott kezelések száma függ a Vendégünk bőrtípusától, ráncai mélységétől, bőre állagától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve. Az elért eredmények havi 1-2 szinten tartó kezeléssel megőrizhetőek.
Már az első kezelés után szemmel látható változást hozó, fantasztikus érzést nyújtó, igazi megújító kezelések tárházát (alakformálás kozmetika) kínálja a VENUS TECHNOLOGI.

venus_kez

Alkalmazások

 • Alakformálás
 • Kerületcsökkentés venus
 • Nyirokdrenázs
 • Mellemelés, mell lifting és Fenék lifting
 • Arc fiatalítás, lifting
 • Szemformázás és lifting
 • Pigmentáció halványítása
 • Kéz és karfomázás
 • Feszesítés
 • Finom ráncok
 • Akne kezelés
 • Accu-pont masszázs
 • Fájdalom csökkentés stb.

A Venus előnyei

 • Számtalan lehetőség választható, precízen állítható paraméterek
 • Gyors, hatékony

A kezeléseket bérlet rendszerben ajánljuk, min. 6 – 12 alkalmat, a test és arckezelések egy időben végezhetőek, így egyszerre újulhatsz meg, ami egyben időmegtakarítás is.

Has szálkásítás:

A New-Life egy vadonatúj, külsődleges izomstimulátor, mely pontosan és precízen imitálja a test bio-elektromos folyamatait, az előre meghatározott elektromos impulzusokkal. Az izmok aktív működésbe jönnek, valódi izommunka folyik létrejön az alakformálás. 50 perces haskezelés 300 felülésnek felel meg, és mindez izomláz nélkül szálkásítja hasfalad!

A hasizommunka által a szervezet egészében elindulnak azok a folyamatok, amelyeknek köszönhetően már az első alkalom után 2-5 cm-es kerületcsökkenés jön létre.Szálkásodik feszesedik hasfalad.

Mellék eredmény, de nem mellékes:

A kezelés hatására a vérkeringés az anyagcsere fokozódik, a nyirokkeringés aktiválódik, megindulnak a méregtelenítési folyamatok. Ezek hatására csökken a cellulit automatizálódik a ránctalanítás.

Az aktív izommunka hatására nő a szervezet aktivitása energiát használ fel ezáltal zsírt éget, így látványosan formálódik a test. Csökken a bőr alatti cellulit tartalom így létrejön a bőr feszesítés és a kerületcsökkenés, ránctalanítás.

A kezelés személyre szabottan, a vendég igényeit, problémáit, egyéni jellemzőit figyelembe véve alakítható.

Kezelések árai:

Arc lifting, arc fiatalítás,

Mell lifting, mell emelés

Fenék lifting, fenék emelés, feszesítés

Has szálkásítás, kerületcsökkentés

Author Info

Pinter Laszlo