Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Angels’ Anti Ageing Akció

Angels’ Anti Ageing Akció

Angels’ Anti Ageing

Speciális Anti Ageing fejlesztésünk.

Megőrültünk…….

És miért őrültünk meg?
Úgy döntöttünk, hogy egy már régebb óta tesztelés alatt álló, mára már teljesen kifejlesztett, de eddig titokban tartottegyedülálló Angels’ Anti Ageing arckezelés sorozattal kedveskedünk, amit máshol nem kaphatsz meg!
A kezelés sorozat eredeti ára: 144.000,- Forint,
de most 124.800,- Forint! (ha ügyes vagy és regisztrálsz, akkor még ebből is kapsz 10% kedvezményt, így már csak 112.320,- :))

Hogy miért Angels’ Anti Ageing?
Mert káprázatosan szép, sima és egészséges arcbőrre tehetsz szert.
A kezelés nem csak a mimikai ráncok ellen hatékony. A szarkalábak, a megereszkedett bőr, a szem alatti „táskák”, vízvisszatartás, az akne, a gyulladások, pattanások és a roseacea „gyilkosa „ is egyben. (És még különleges csodapirula vagy a hosszú élet elixírje sem kell hozzá).

Mind ez hatóanyagmentesen!

Mit foglal magába az Angels’ Anti Ageing?
Egyedül álló fejlesztési munka eredményeként, 24 arckezelést, ami 12, egymást követő 2 x fél órás programot jelent, 6 hét alatt.
A kezelések az alábbi lépésekből állnak:
Első rész egy speciális fél órás kényeztető hatóanyag nélküli kézi nyirokdrenázs, ami segíti a méregtelenítést, beindítja a nyirok utakban lévő salakanyag ”gátak” bomlását ezáltal megszünteti a vízvisszatartást.
A kezelés második része egy szintén fél órás professzionális gépi kezelés hatóanyagok nélkül. Kényeztet és ápol, miközben egy passzív izomedzés által segíti a vérkeringést, fokozza a kollagén termelést, liftingel és regenerál
A két kezelés a 100% -os hatékonyság érdekében, közvetlen egymást követi.

Miért nem kaphatod meg máshol?
Ez a kezelés sorozat egy Professzionálisan egyedi fejlesztés az Angyaloktól, ami egyaránt hatékony a Nőknél és Férfiaknál is.
A konkurencia is szeretné róla lerántani a leplet, hogy hozzájuthasson a Titok nyitjához!
Te pedig most hihetetlenül kedvezően juthatsz hozzá, ha regisztrálsz

144.000,- Forint helyett 112.320,- Forintért!.

Tehát 12-szer kell meglátogatnod minket 6 hét alatt és 24 kezelést adunk neked. Így egy kezelés csak 4.680,- Forintodba kerül.

Ne haragudj, de nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a kezelések hatóanyagmentesen történnek, sőt a kezelés hatására, aktiválódik a szunnyadó vagy csökkent kollagén termelésed, a Hyaluronsav termelésed ami a fiatalság titka!

Mindig érdeklődj telefonon (+36 209427217), hogy az Akció él-e még!

Author Info

Pinter Laszlo