Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Asztrológia életút és sorselemzés

Az asztrológiáról mindenki hallott már valamit! Van aki szerint mese habbal, van aki szerint minimum 25000 éves tudomány! Mindenkinek szabad akarata van, és azt hisz amit szeretne.
Részemről inkább az utóbbihoz tartozom, tehát 25000 éves tudomány.

Kezdjük az Asztrológia szó jelentésével: szó szerint Csillag Tudományt jelent! Ami azt jelenti hogy az égitestek pozícióját és mozgását veszi figyelembe. Ezekből von le következtetéseket.
Mit jelent a horoszkóp? Szó szerinti fordításban: óra néző nem egyéb, mint a Naprendszer térképe az adott pillanatban, vagyis a születés pillanatában. Ez az ábra mutatja meg, hogy aki ekkor született meg, milyen ember jellemét illetően, milyen lesz a sorsa, hogyan alakul az élete. Minderre lehet következtetni a horoszkópból. Természetesen nem csak emberekre érvényes, hanem népek, országok sorsát is nyomon lehet követni. Minden ami keletkezik, születik, vagy létrejön, magán viseli a pillanat jellegét!

Évtizedekkel ezelőtt, sokan megkérdezték egymástól, hogy mi a csillagjegye Kos, Bika stb. Nagyjából mindenki tudta. Viszont manapság már sokan sejtik, vagy esetleg tudják ez csak a jéghegy csúcsa. Sokkal több, mint amit a sajtóban elolvashat! Egy személyes példát megemlítenék: régen sok évvel ezelőtt én is csak a sajtóból értesültem az asztrológiával kapcsolatban. A születésnapom az ikrek jegyében van. Mi is az ikrek jellemzője ???? : magas, karcsú, gyenge fizikumú. Nos, ez rám nem teljesen illik. A magas az rendben volt. A karcsú már nemigazán. De a gyenge fizikumú már egyáltalán nem én voltam. Ezzel addig vívódtam, mígnem egy szép napon egy Asztrológus elkészítette a saját személyre szabott horoszkópomat! Akkor kiderült, hogy az aszcendensem Bika. A Bikákról köztudott nem gyengék és többnyire nem karcsúak! Ezek után mivel a kedves asztrológus ismerősöm elmagyarázta mi mit jelent, sok mindent megértettem saját magammal, az életemmel kapcsolatban, erősségeimmel, gyengeségeimmel.

Az asztrológiát azoknak ajánlom, akik keresik az útjukat, a lehetőségeket, meg akarják ismerni saját magukat, sorsukat. Természetesen sok út van! Úgy gondolom ez egy hiteles út!

Egy elemzés elkészítéséhez szükséges egy kis felkészülés is, ezért fontos, hogy mikor bejelentkezel és időpontot kérsz a következőket tudjad magadról, mert a recepciós kérni fogja :

 • Mikor születtél: év, hónap, nap, óra, perc a percet legalább 20 perc pontossággal. Ez nagyon fontos, mert egyébként nem tudunk elemzést készíteni.
 • Hol születtél: ország, város.
 • Születési neved: vezeték és keresztnév.

Amikor itt vagy és az elemzést készítjük még a továbbiakra lesz szükség:

 • Öt vagy több fontos életesemény időpontja. pl.: Testvér születése, házasságkötés, válás, életveszélyes helyzet, műtét, szülő elvesztése, testvér elvesztése, költözés, iskola kezdés.
  Nőknél gyermek születése (ezt percre pontosan!) Esetleg vetélés. Természetesen férfiaknál is fontos a gyermek születése. de nem perc pontosan.
  Férfiaknál: katonaság bevonulás, leszerelés.
 • És még valami, legyen kérdésed ami érdekel a sorsoddal kapcsolatban! A halál körülményeiről és időpontjáról nem áll módomban felvilágosítást adni!
 • Hasznos javaslat: Jegyzetfüzet, vagy diktafon használata.

Egyéb információ:

 • Harmadik fél, tehát nem jelenlévő személy horoszkópját csak az illető tudtával és beleegyezésével készítem el, ha ez indokolt!!
peterwp

Kerékgyártó Péter

asztrológus

 Asztrológiai elemzés eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
13.000,- 11.700,- 10%

Author Info

Pinter Laszlo