Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Comb fogyasztás, feszesítés

Comb fogyasztás, feszesítés

Comb fogyasztás, feszesítés Mester fokon Regen Tripollar

A kezelés hatására jól láthatóan csökkenek a zsírpárnák, feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr, a ráncok kisimulnak, a laza megereszkedett bőrnek tartása lesz. Csökken a cellulit (narancsbőr) mivel a megnagyobbodott, salakanyagos zsírsejtek mérete csökken, a bőr struktúrája megfiatalodik, a felületi és mély ráncok eltűnnek.

Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthatsz. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket, egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez fájdalommentesen, és azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt. A feszesebb bőr már az első kezelésnél láthatóvá válik. Klinikailag bizonyított, hogy minden bőrtípus esetében regenerálja a kollagént, a bőrt feszesíti és tonizálja, és javítja a bőr általános állagát.

Regen TriPollar rádiófrekvenciás rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás kezelés „belső” előnyei:

 • fokozza az anyagcserét
 • javítja a vérkeringést
 • fokozza a kollagén termelés
 • méregtelenít azaz salaktalanít
 • növeli azimmunrendszer aktivitását
 • csökkenti a zsírsejtek körméretét
 • csökken a zsírszázalék és vele együtt a méreganyag tartalom is

A test bármely területén alkalmazható, lokálisan, ha fogyasztás és fiatalítás a cél. Legyen az has, combok, karok, úszógumi, bricsesz, arc, toka.
Egyszerre 1 alkalommal 1 testtáj kezelhető, heti rendszerességgel 4-6 héten át.
Minden alkalommal 0,5- 3,0 cm közötti garantált körméret csökkenést érhetünk el megerőltetés és fájdalom nélkül.

A kezelés nagyon kellemes masszázs érzést biztosít, miközben serkenti a fibroblaszt működését, így a szervezeted kollagéntermelő folyamatai is aktiválódnak, ezáltal a meglévő rostok rugalmasabbak lesznek. És nem utolsó sorban az eljárás során a zsírsejtek körmérete is csökken, hiszen olvadásnak indulnak a rádiófrekvencia hatására, ezáltal létre jön a körméret csökkenés, az alakformálás és a narancsbőr csökkenés is. A kezelések során a szöveteket és zsírsejteket kb. 40 fokra melegítjük 20-40 perc alatt.
Ezáltal a zsírsejtek fellazulnak, az elraktározódott salakanyagok és méreganyagok elfolyósodnak. A felgyorsult anyagcsere folyamatnak köszönhetően a nyirokrendszerbe kerülnek, ahonnan nyirokelvezetéssel kiürül a szervezetből.
Szépségszalonunkban a Regen TriPollar rádiófrekvenciás kezelés kombináltan kapható, ami azt jelenti, hogy nyirokelvezetéssel együtt teljes egy kezelés. Ez az eljárás kihagyhatatlan a Regen TriPollar kezelés folyamatából, hiszen az elfolyósodott salakanyagok és méreganyagok önmaguktól nem tudnak 100%-osan a nyirokrendszerből távozni, ekkorra mértékben és mennyiségben. Az elfolyósodott salakanyagok és méreganyagok pangása a szervezetben ödémához vezethet, ha nincs megfelelő módon kezelve és nincs meg a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel. Regen TriPollar rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás kezelés ellen javallatai:

 • pacemaker, illetve fém implantátum
 • magas vérnyomás, ha nincs kezelve
 • zsírleszívás után (javítható más kezeléssel, majd jöhet ez a kezelés)
 • terhesség illetve szoptatás
 • pajzsmirigy túltermelés
 • fertőző bőrbetegségek
 • lassú, rossz nyirokkeringés (javítható más kezeléssel, majd jöhet ez a kezelés).
 • Az eljárás során a bőr feszességének javulása azonnal látható, a körméret csökkenése eredménye viszont a nyirok keringéstől függő, hiszen a nagy mértékű és mennyiségű salakanyagok távozása a nyirokrendszerből 2-5 nap közötti időintervallumban változhat.
  Ami azt jelenti, hogy a kezelés után a szervezet addig dolgozik az elkövetkezendő napokban, amíg ki nem jut 100%-osan a salakanyag, ezáltal a körméretcsökkenés 3-4 nap múlva jobban mérhető.

  Milyen sűrűn végezhető a kezelés?

  A fenti leírt folyamatokból következik, hogy testtájékonként heti egy kezelés javasolt.
  A heti többszöri kezelés nem növeli a hatékonyságot, csak jobban terheli a szervezetet (nyirokrendszert), ez alól kivétel az arc, toka, kar amelyek együtt kezelhetők a többi testtájékkal (has, comb, bricsesz, úszógumi).

  A Regen TriPollar (radiofrekvenciás ultrahangos zsírbontás) kezelés alkalmazása során nyirokelvezetés nem elhanyagolható, hiszen a már említett tünetekkel járhat és csökkenti a kezelés hatékonyságát is. Ezért szalonunkban a Regen kezelés ára tartalmazza a nyirokelvezetést.

Tripollar Regen testkezelés

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
1 alkalom comb kezelés nyirokelvezetéssel kombinálva 10.000,- 9.000,- 10%
6 alkalmas comb kezelés bérlet (9.700,-/8.500,-/alkalom) 58.200,- 51.000,- 15%
(A csomag tartalma: 6 alkalom comb kezelés, nyirokelvezetéssel kombinálva)
Comb kezelés 12 alkalmas bérlet (9.500,-/7.900,-/alkalom) 114.000,- 94.800,- 21%
(A csomag tartalma: 12 alkalom comb kezelés, nyirokelvezetéssel kombinálva)

 

Author Info

Pinter Laszlo