Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Csokicsöves szolárium, Chocolate Brown csöves Szolárium

Csokicsöves szolárium

A barnítás mestere

Az igazi Csokicső.
6 perc és elmész!
Csokibarnán!

Chocolate Brown 0.3 as szoláriumcső

Forradalmian új a szoláriumozás világában!

Megérkezett Magyarországra a forradalmian új, elképesztő barnaságot nyújtó amerikai technológiával készülő Chocolate Brown szoláriumcső , vagy ahogyan már sokan ismeritek, a Csokicső!
A Chocolate Brown szoláriumcső forradalmian új technológiájának köszönhetően egyedülálló lehetőséget nyújt a szoláriumok számára! Már az első alkalom után látványos CSOKI BARNA bőrszínt eredményez, és egészséges barnulást tesz lehetővé!
Minden idők leghatékonyabb szoláriumcsöve, a Chocolate Brown, tökéletes mogyoró-, majd csoki barna bőrszínt kölcsönöz bőrödnek. A nap barnításához hasonlító barnítóerő természetes, csak a napozásra jellemző színt eredményezi, mindezt ellenőrzött biztonságos napozás keretében.
Szoláriumban eddig nem  ismert  barnítóerő, már 6 perc után is gyönyörű mélybarna színt eredményez a bőrön! Páratlan barnítóerő leégés nélkül, egészségesen!

Miért egészséges a Csokicső?szoli

A Chocolate Brown csokicső az átlagosnál rövidebb ideig vált ki válaszreakciót (barnulást) a bőrből. A melanin termelés általánosan a szolizást követő 1-1.5 óra alatt lezajlik. A gyors lefolyású „választ” a szervezet kevesebb energia felhasználásával küzdi le. Ha a védekező mechanizmust kevésbé vesszük igénybe megállapíthatjuk, hogy kisebb mértékű volt az őt ért támadás. A kisebb mértékű védekezőreakció egyértelműen és kizárólag pozitív hatást jelent ami biztonságosabb szoláriumozást eredményez a szoláriumozók számára. Természetesen a mérték nem elhanyagolható szempont. Ez csak az ésszerű mértékek betartására vonatkozik!

Olcsóbb szoláriumozás a csokicsővel.

Létrehoztuk számodra egy „olcsóbb és sokkal jobb” szolgáltatást, a Chocolate Brown csővel ellátott szolárium! Sokkal jobb”, mert speciális, rövid lefolyású, egészséges barnító erejének köszönhetően már egy alkalom után látványos, mélybarna csoki színt kölcsönöz a bőrödnek. Eddig ilyen sötét bőrszínt csak 3-4 szoláriumozás után érhettünk el! „Olcsóbb”, mert a megszokott napozási idő a gyors lefolyású barnító erő miatt csökken, így kevesebb idő alatt, kevesebb pénzből ér el mélyebb sötétbarna bőrszínt.

Az ésszerű szoláriumozás szabályai:

– Fehér bőrűeknek

A szoláriumozás egészséges a számotokra is, de nagyon kis intervallumokra menjetek. Célszerű minden esetben kifejezetten szolárium kozmetikumokat használnotok. Ne feledjétek, hogy csak lassan és türelmesen tudtok eredményt elérni. A rendszeres, lassú, türelmes „építkezés” működik! A csokicsöves szolikba maximum 6 percre menjetek és az első két esetben jöjjetek ki 4 percnél. (Nem baj ha elvesztetek 150-200 Ft-ot az idő előtti kiszállással, a biztonság az első) A harmadik alkalom után már kifejezetten elégedettek lesztek. A szolizások között mindig hagyjatok ki minimum 3 napot. Ha valamilyen oknál fogva két hétnél több kimaradt, kezdjétek előröl a folyamatot. Az egészséges megfelelő „enyhébb” bőrszín elérése után a megtartás havi 4-6 alkalmat igényel. A színmegtartáshoz használhattok szoláriumozás utáni krémeket.

– Átlagos bőrűeknek

Ezzel a szoláriumcsővel úgy tudtok barnulni, ahogy még soha! Fontos azonban, hogy megfelelően tudjátok használni. Ez a szoláriumcső alapvetően nem tartozik az „égetős” szoláriumcső kategóriába, de minden esetben célszerű biztonságos kereteket felállítani. A kezdeti szakaszban csak 6 percre menjetek. Nem kell több még ha „bírnátok” sem, mert a megfelelő alapozás meghozza gyümölcsét. A 6 perces kezdések után legalább a 3-4 alkalom után menjetek csak 9 percre. Így már biztonságosan tudtok szolizni bőrötök felkészültté válik. A legfontosabb a rendszeresség. Ha nem hagytok ki hosszabb időszakokat (2 hét) bőrötök belső faktorszintje magas marad, így csak a ritkább (kényelmesebb) fenntartásra kell csak összpontosítanotok. Mindenkinek kifejezetten ajánljuk a szolárium kozmetikumok használatát. Bár a Chocolate Brown Csokicső® kevésbé „szárítja” a bőrt, a megfelelő szolárium kozmetikum nagymértékben lassítja a bőrszín kikopását. Fontos hogy a kapott bőrszínt minél tovább élvezhessétek, ezért célszerű önbarnító tartalmú utáni krémekkel, testápolókkal hosszabbítani a hatást.

– Kreol bőrűeknek

A barnulás védekező reakciója a bőrnek, tehát minél barnábbak vagytok, egyre kevésbé barnultok. Ez azt eredményezi, hogy egyre több időt kell a szolárumban eltöltenetek, minél barnábbak akartok lenni. Célszerű azonban, egy kevésbé „fekete” bőrszínt céloznotok, még ha nem is látjátok kellően barnának magatok. Kevesen tudják, hogy a bőr rendelkezik felső bebarnulási határral, ahol már nem barnul tovább. A hiperpigmentáltságot nem mindig látjátok magatokon, nem igazán szexi, sőt épp az ellenkezője. A megfelelő bőrszín elérése után havi 6-8 alkalomnál ne szolizzatok többet és inkább kevesebb időkre (9’) menjetek. Ne akarjatok „brutálisan” barnák lenni és kérdezzétek meg barátaitokat ismerőseiteket, hogy mennyire vagytok azok mert lehet, hogy csak kevésbé látjátok magatokon… Ne feledjétek a kevesebb néha több!
Szolárium használat fontos szabályai:

  • A számotokra megfelelő bőrszín elérése lassú biokémiai folyamat, ne akarjátok, hogy gyorsabb legyen, mert sosem lesz az! Ez egészségesen 2-3 hét, a „hétvégi bulikra” kellő időben kell felkészülni, ha lemaradtál ne ronts tovább a helyzeten. Rendszeresen, ésszerűen és türelmesen alapozzatok
  • Soha ne szolizzatok három napon belül kétszer vagy sűrűbben! Minden szolizás között hagyni kell legalább három napot.
  • Törekedjetek a megfelelő mértékű, átgondolt, ésszerű, rendszerességre, még ha eleinte kényelmetlenebb is, mert azt leszámítva, hogy egészséges, még pénztárcabarát is!
  • Minden esetben csukva kell tartani a szemet szolizásnál és célszerű védőszemüveget használni. Soha ne tartsátok nyitva szemeteket szolizás közben, ez nem játék!
  • Szoláriumozás közben ne használjatok olyan krémet ami nem kifejezetten szoláriumozás előtti kozmetikum, mert lehet, hogy fototoxikus és bőrkárosodást okozhat.
  • A sminket és a bőrre fújt parfümöt is távolítsátok el szolizás előtt.

Kellemes napozást kívánok!

Csokicsöves szolárium

eredeti ár Akciós ár Megtakarítás
3 perc 300,-
6 perc 600,-
9 perc 900,-
12 perc (85,- Forint/perc) 1.200,- 1.020,- 15%
15 perc (80,- Forint/perc) 1.500,- 1.200,- 20%
18 perc (75,- Forint/perc) 1.800,- 1.350,- 25%
60 perces bérlet (95,- Forint/perc) 6.000,- 5.700,- 5%
90 perces bérlet (90,- Forint/perc) 9.000,- 8.100,- 10%
120 perces bérlet (85,- Forint/perc) 12.000,- 10.200,- 15%
150 perces bérlet (80,- Forint/perc) 15.000,- 12.000,- 20%
180 perces bérlet (75,- Forint/perc) 18.000,- 13.500,- 25%

 

Pénteki szolárium akció!  Péntekenként 10% kedvezmény!

Author Info

Pinter Laszlo