Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Csontkovácsolás

Csontkovács


A gerinc helytelen tartása, a csigolyák állapota kihatással van egész testünkre, a vérnyomásunkra, anyagcserénkre, egész közérzetünkre. Napjainkban a kevés mozgás, az ülőmunka, az autózás és tudjuk jól az életforma amit élünk, nem nevezhető egészségesnek. Napközben bedobunk néhány kávét vagy egyéb élénkítőt és este már túl fáradtak vagyunk egy kis sétához.

Folytatjuk ezt mindaddig amíg egyszer egy rossz mozdulat után bele nem szúródik az a bizonyos „tű” a derekunkba. (Van akinek a lapockája alatt, vagy a vállában esetleg a nyakában van a gyenge pontja – nem vagyunk egyformák) és akkor nincs kegyelem, éjszaka nincs alvás, csak a derékfájás, csillapítók és kenőcsök(tüneti kezelés út a porckorongsérv felé). Ami helyett jöhet egy csontkovács vagy, ahogy régen nevezték a csontrakó.

Mi a csontkovácsolás célja?

Az emberi test szimmetriára törekszik, de amikor beszúródik az a bizonyos „tű” az biztosan jelzi, hogy ez a szimmetria már nem áll fenn (régebb óta nem áll fenn, testünk már korábban is jelzett, de figyelmen kívül hagytuk azt, ezért kénytelen volt agresszívabban figyelmeztetni).
A csontkovácsolás a test szimmetriájának a helyre állítására való törekvés!

Maga a csontkovácsolás, csontrakás nem lehet fájdalmas!
Míg az izomcsomók kilazítása, melynek során felszabadulnak a feszültségek a régen eltárolt (raktározott) problémák, járhatnak kellemetlen érzéssel, ez elkerülhetetlen.

A csontkovácsolás során a mozgásában korlátozott ízületi blokkok kerülnek felszabadításra (melynek kísérő hangja lehet az úgynevezett „ropogás” „kiropogás”, ami nem más, mint a megrekedt gázbuborékok kipukkanása), lehetőséget adva a szabad mozgásnak, melynek pozitív velejárója könnyebbség érzése. Azonban, ha semmit sem változtatunk megszokott életvitelünkön, nem várhatjuk el, hogy a hatás tartós legyen.

A kezelés menetéről néhány szóban:

Első lépés egy teljes Holisztikus állapotfelmérés.

Második lépés manuális felmérés egy masszázs és energetikai kezelés keretében, mely a probléma pontosítására, egyben az izmok kilazítására szolgál, elő – és felkészíti a testet a csontrakásra, csontkovácsolásra.
Az oldó pontok kezelése történik, ami fájdalmas is lehet, de ez egy jóleső fájdalom, mert érzed, hogy valami régi feszültség kioldódik, ami után megkönnyebbül az ember. Ilyenkor a miofaszciális lerakódások – ((A miofaszciális trigger pont egy kisebb izomrost szakaszra izolálódó merevség, amely csomóként érzékelhető, elsősorban az izomhas középpontja táján (centrális trigger pont). A pontokat érezhetjük kis dudoroknak, merev “spagetti” darabnak, vagy kis, szilvamag alakú és méretű púpoknak. A trigger pont nyomásra mindig fáj.))- kerülnek a nyirok keringésbe. Ezektől a fájdalmas csomóktól, nem lehet pozitív gondolkodással, vagy ellazulással megszabadulni. Sok-sok év alatt rakódnak le, néha már nem is emlékszünk vagy nehezünkre esik emlékezni az eredőjére.

Harmadik lépés a csontrakás,(csontkovácsolás) nyújtásokkal és lazításokkal kombinálva, melynek hatására az elmozdult csontok (sokszor maguktól, hanghatás kíséretével vagy anélkül) kerülnek a helyükre.

Milyen ruhában érdemes részt venni a kezelésen?

Az állapotfelmérés során szükséges az alsóneműre való vetkőzés (olyan fehérneműt ajánlok amiben nem szégyenled magad). A csontrakó (csontkovács) kezeléshez kényelmes nadrág (semmi esetre sem farmer), felsőruházat (pl. hosszú ujjú póló), és zokni kell, olyan amiben lazán, szabadon tudsz mozogni.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Az első kezelés, melynek során megtörténik az állapotfelmérés is kb. 1-1,5 óra időtartamot vesz igénybe.
A követő kezelések 1/2-1 óra időtartamúak, de egyénektől függően mindig változnak.

Hányszor kell a kezelést igénybe venni?

Erre a kérdésre nincs egzakt válasz, ha én vagyok a Te segítőd, akkor azt Te pontosan tudni fogod! (attól is függ milyen gyorsan akarsz változtatni)
Az EGÉSZséget mindenki megérdemli:laciwp

Ha még nem jártál nálunk

AKCIÓ.

Regisztrálj és vedd igénybe az első csontkovácskezelésre vonatkozó Akciós ajánlatunk!

Állapotfelmérés 15.000,- , csontkovácskezelés 23.000,- összesen: 38.000,- Forint.

38.000,- FORINT HELYETT 33.000,- FORINTÉRT!

Ezt a lehetőség azoknak tartom fenn akik még nem jártak nálunk és bizonytalanok. Minden hónapban meghatározott számú lehetőséget biztosítok. Nézd meg, hogy van-e még az akciós csontkovácskezelésből.

Megnézem!

 

Csontkovácskezelés

 eredeti ár törzsvendég ár megtakarítás
Első alkalom minimum 1-1,5 óra (holisztikus állapotfelmérés, klinikai masszázs, csontkovácsolás). 38.000,-
Követő kezelés (első alkalmat követően, legkésőbb 3-6 hónapon belül) 20.000- 19.000,- 1.000,-
SÜRGŐSSÉGI KEZELÉS
Sürgősségi csontkovácskezelés kb. 30perc. Célja: sürgősségi ellátás, mely segít az akut problémán.
Továbbiakban szükséges lehet a hosszútávú egészségmegőrzés érdekében állapotfelmérésre és tanácsadásra, további kezelésekre.
30.000,- 30.000,- 0%
ÁLLAPOTFELMÉRÉS
Tartalmazza a hozott leletek, képalkotói eljárások értelmezését, elmagyarázását. Testszimmetria ellenőrzését. Állapot holisztikus szemlélettel való (test-lelki összefüggések) értelmezését, és a lehetséges változtatások, eredmények elérésének megbeszélését, felvázolását.
15.000,- 13.000,- 2.000,-

 

Author Info

Pinter Laszlo