Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Has fogyasztás, feszesítés

Has fogyasztás, feszesítés

Has fogyasztás, feszesítés Mester fokon Regen Tripollar

A kezelés nagyon kellemes masszázs érzést biztosít, miközben serkenti a fibroblaszt működését, így a szervezeted kollagéntermelő folyamatai is aktiválódnak, ezáltal a meglévő rostok rugalmasabbak lesznek. És nem utolsó sorban az eljárás során a zsírsejtek körmérete is csökken, hiszen olvadásnak indulnak a rádiófrekvencia hatására, ezáltal létre jön a körméret csökkenés, az alakformálás és a narancsbőr csökkenés is.

Hogy-hogyan és miként hat a rádiófrekvencia vagy is az ultrahang?

A Regen TriPollar egy harmadik generációs rádiófrekvenciás technológia, mely hatóanyag nélkül egy konduktív rádiófrekvenciát juttat a bőrre. A rádiófrekvenciát (RF) az Orvoslásban több, mint 30 éve használják minimális invazív műtétekhez. Az elmúlt pár évben kifejlesztettek rádiófrekvencia technológiát alkalmazó esztétikai alkalmazásokat, mely egyaránt alkalmas bőrfeszesítésre és fiatalításra valamint zsírolvasztásra és alakformálásra, narancsbőr kezelésére. A kezelések során a szöveteket és zsírsejteket kb. 40 fokra melegítjük 20-40 perc alatt.
Ezáltal a zsírsejtek fellazulnak, az elraktározódott salakanyagok és méreganyagok elfolyósodnak. A felgyorsult anyagcsere folyamatnak köszönhetően a nyirokrendszerbe kerülnek, ahonnan nyirokelvezetéssel kiürül a szervezetből.
Szépségszalonunkban a Regen TriPollar rádiófrekvenciás kezelés kombináltan kapható, ami azt jelenti, hogy nyirokelvezetéssel együtt teljes egy kezelés. Ez az eljárás kihagyhatatlan a Regen TriPollar kezelés folyamatából, hiszen az elfolyósodott salakanyagok és méreganyagok önmaguktól nem tudnak 100%-osan a nyirokrendszerből távozni, ekkorra mértékben és mennyiségben. Az elfolyósodott salakanyagok és méreganyagok pangása a szervezetben ödémához vezethet, ha nincs megfelelő módon kezelve és nincs meg a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel.

Regen Tripollar testtájékonként heti egy kezelés javasolt.
A heti többszöri kezelés nem növeli a hatékonyságot, csak jobban terheli a szervezetet (nyirokrendszert), ez alól kivétel az arc, toka, kar amelyek együtt kezelhetők a többi testtájékkal (has, comb, bricsesz, úszógumi).

A Regen TriPollar (radiofrekvenciás ultrahangos zsírbontás) kezelés alkalmazása során nyirokelvezetés nem elhanyagolható, hiszen a már említett tünetekkel járhat és csökkenti a kezelés hatékonyságát is. Ezért szalonunkban a Regen kezelés ára tartalmazza a nyirokelvezetést.

Regen TriPollar rádiófrekvenciás ultrahangos zsírbontás kezelés ellen javallatai:

  • pacemaker, illetve fém implantátum
  • magas vérnyomás, ha nincs kezelve
  • zsírleszívás után (javítható más kezeléssel, majd jöhet ez a kezelés)
  • terhesség illetve szoptatás
  • pajzsmirigy túltermelés
  • fertőző bőrbetegségek
  • lassú, rossz nyirokkeringés (javítható más kezeléssel, majd jöhet ez a kezelés)

A Regen TriPollar (radiofrekvenciás ultrahangos zsírbontás)kezelés hatékonyságának növelése érdekében a napi 2-3 liter folyadék is szükséges.

Tripollar Regen testkezelés

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
1 alkalom has kezelés nyirokelvezetéssel kombinálva 10.000,- 9.000,- 10%
6 alkalmas has kezelés bérlet (9.700,-/8.500,-/alkalom) 58.200,- 51.000,- 15%
(A csomag tartalma: 6 alkalom has kezelés, nyirokelvezetéssel kombinálva)
Has kezelés 12 alkalmas bérlet (9.500,-/7.900,-/alkalom) 114.000,- 94.800,- 21%
(A csomag tartalma: 12 alkalom has kezelés, nyirokelvezetéssel kombinálva)

 

Author Info

Pinter Laszlo