Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Kar feszesítés

Kar feszesítés

Kar feszesítés Mester fokon Regen Tripollar

Az integető háj, vagyis a felkarról lógó megereszkedett, petyhüdt, lötyögő bőr..

Nagyon kellemetlen, ráadásul látványos probléma, hiszen a trikó és a top hordását nélkülöznöd kell emiatt. A felkarodon lévő bőr megnyúlásában, feszességének elveszítésében és rugalmatlanságának kialakulásában közrejátszhat akár egy hirtelen súlyvesztés, de sajnos a kor egyik átkos velejárója is lehet. De bármi is legyen az oka, egy biztos: nem maradhat!

Úgyhogy irány a ahol az alakformálás ma létező egyik leghatékonyabb módszerével tüntetheted el az integető hájat mindkét felkarodról. Ez nem más, mint a zsírfagyasztás, mely gyorsan, fájdalommentesen, mégis extra hatékonysággal tudja megszabadítani a feleslegtől azokat a területeket is

Az eljárás során a bőr feszességének javulása azonnal látható, a körméret csökkenése eredménye viszont a nyirok keringéstől függő, hiszen a nagy mértékű és mennyiségű salakanyagok távozása a nyirokrendszerből 2-5 nap közötti időintervallumban változhat.
Ami azt jelenti, hogy a kezelés után a szervezet addig dolgozik az elkövetkezendő napokban, amíg ki nem jut 100%-osan a salakanyag, ezáltal a körméretcsökkenés 3-4 nap múlva jobban mérhető.

Tripollar Regen testkezelés

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Karkezelés nyirokelvezetéssel alkalmanként 20 perc 3.500,- 3.150,- 10%
Karkezelés 6 alkalmas bérlet (3.395,-/2.975,-/alkalom) 20.370,- 17.850,- 15%

 

Author Info

Pinter Laszlo