Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Átirányitottunk a www.lpgtestkezeles.hu regisztrációs felületére

Üdvözöllek az Lpg testkezelés regisztrációs oldalán, regisztrációddal jogosultásot nyersz kedvezményekre és elsők között értesülhetsz akciós napjainkról. Miért érdemes regisztrálni?

Regisztációdat követeöen 2 héten keresztül 10 % os kedvezményben részesülhetsz minden kezelés árából , valamint 1 hónapon keresztül minden bérlet árából.
Lássunk egy példát: 1 alkalom Lpg 35′ kezelés 7.590,- Ft regisztrációddal 2 héten keresztül minden alkalommal csupán 6.830,- Ft. Bérlet vásárlása esetén, egy 6 alkalmas Lpg 35′ bérlet 44.175,- Ft, a regisztrációddal csupán 39.760,- Ft.
Megéri regisztrálni? Akkor nem kell mást tenned , mint kitölteni a regisztrációs űrlapot , majd megerősíteni és már tiéd is a kedvezmény.

Pintér Évi-
Arc -és test kezelőspecialista
Név:*

E-mail cím:*

Telefonszám:*

Mit szeretnél kiprobálni?: Lpg Lipomassage testkezelés
Venus mell lifting kezelés
Venus Fenék lifting kezelés
Venus test kezelés
Varázskesztyűs arckezelés
Arcnyirokmasszázs

Megismertem és elfogadom a regisztrációs,
a kezelés beleegyező nyilatkozatot
és időpont foglalási feltételeket,
 adatkezelési feltételeket:*:*Figyelem!

Regisztrációd megerősítéséhez hamarosan kapsz egy emailt, benne egy megerősítést kérő linkkel, amire rá kell kattints, hogy regisztrációd véglegesítsd. Kérlek ezt ne mulaszd el, mert regisztrációd csak ekkor lép életbe. Az email néhány percen belül meg kell érkezzen.
Előfordul, hogy pl.: a gmail spam-ként vagy promóciós levélként kezeli a leveleket. Ezt a problémát kivédheted azzal, ha a követed lépésről-lépésre az alábbi eljárást, amellyel szűrőt tudsz létrehozni. Ezt amúgy is hasznos megismerned, ha még nem alkalmaztad soha, mert ezzel tudsz kéretlen levelektől megszabadulni. Ha maximum 24 órán belül nem kapsz tőlem emailt, kérlek jelezd azt felém elérhetőségeim egyikén.