Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Nyílt napi tudnivalók

Nyílt napi tudnivalók

Legközelebbi nyílt nap: lásd a naptáron és kattints ide.

Nyílt napi kedvezmény, mely egyaránt érvényes minden kezelésünkre (arc- és testkozmetika, karcsúsító- alakformáló kezelések, tonizáló – izomtónusemelő kezelések, masszások és csontkovács illetve gyógyító kezelések)! Lásd feljebb az adott nyílt napon lévő szolgáltatásokat.

Minden bérlet árából további 10% kedvezményt kapsz!

Ha Törzsvendég vagy, akkor további 15% kedvezményt kapsz!

Ekkora kedvezménynél azért már érdemes elgondolkodnod, hogy megéri-e vásárolnod. 🙂
Részt akarsz venni a nyílt napon és még nem regisztráltál nálunk, akkor ide kattintva regisztrálhatsz.

Lássunk egy konkrét példát, mennyit is ér ez valójában?

Eljössz a nyílt napra és kipróbálsz egy Lpg 35 perces testkezelést, majd vásárolsz belőle egy 6 alkalmas bérletet.
A bérlet ára 40.160,- Forint, azaz 6.695.- Forint/alkalom.
Bérlet nyílt napi ára 40.160,- mínusz 10% azaz, 36.145 -, de hoppá, ha bérletet vásárolsz a kipróbált kezelésből, akkor a nyílt napi kezelést nem kell kifizetned! Így nem hat kezelést kapsz 36.145.- Forint-ért hanem hetet, ami 5.160.- Forint alkalmanként.
Tehát a valós kedvezményed 29%!

Ha Törzsvendég vagy, akkor még egy “kicsit” több! A törzsvásárlói bérlet ára 35.400.-Forint, azaz 5.900.- Forint/alkalom.
Bérlet nyílt napi törzsvásárlói ára 35.400.- mínusz 15% azaz, 30.090,- Forint, 5.015.- Forint alkalmanként, de hoppá ha olyan bérletet vásárolsz amit még nem próbáltál, és nyílt napon kipróbálod, akkor a nyílt napi kezelést nem kell kifizetned! Így nem hat kezelést kapsz 30.090.- Forint-ért hanem hetet, ami 4.300.- Forint alkalmanként.

Tehát a valós kedvezményed 45%!

Ezek után lássuk mi az a nyílt nap?

Ezen a napon lehetőséged adódik arra, hogy kipróbálhasd szolgáltatásainkat és ez nem kerül neked semmibe, ha után a kipróbált szolgáltatásra vásárolsz bérletet, ha nem, akkor is csak a szolgáltatás 50%-át kell kifizesd (sajnos ekkor nem igazán azt választottad, amit akartál). Előre be kell jelentkezz, mert csak korlátozott létszámot tudunk fogadni.

A kipróbálás során teljes értékű kezelést kapsz!

Mi fog történni a nyílt napon?

Mint az előzőekben írtam kipróbálhatsz akár egymás után több mindent is (pl.: többféle masszázst, LPG, REGEN, VENUS, kezeléseket, csontkovácsolást, Gépi kozmetikai kezeléseket BELEX, OXY LIFE, így lehetőséged nyílik rá, hogy kiválaszd magadnak a legmegfelelőbb szolgáltatást, hiszen mindenkinek más és más benyomása, érzése lehet ugyanazon kezelésről.

A kedvezményes bérlet vásárlásának nem feltétele, hogy ezen napon szolgáltatást is igénybe vegyél, viszont csak ezen a napon adok ekkora kedvezményt!

Saját magad győzödhetsz meg arról, hogy milyen változás jöhet létre, már egy kezelés után is!

Ne habozz jelentkezz be időben, vagy tudj meg többet a nyílt nap programjáról az alábbi elérhetőségeink egyikén.
Ha előbb szeretnéd megtudni, – mikor lesz legközelebb nyílt nap,- mint kiírjuk a weboldalra, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre! Így nyersz öt nap előnyt!
Feliratkozáshoz kattints ide!

Még valamit el kell mondjak:

Mivel a nyílt napon 50% KEDVEZMÉNNYEL (ami ingyenessé válik, ha bérletet vásárolsz a kipróbáltra, így például egy hat alkalmas bérlet hét alkalmat fog jelenteni) vehetsz igénybe szolgáltatásokat, elvárom, hogyha bejelentkeztél, akkor el is gyere. Ha nem jössz el és nem is értesítesz időben, (legalább két nappal korábban) akkor elveszed mástól is a lehetőségét annak, hogy részt vehessen ezen a napon. Ezért, ha ez mégis bekövetkezne egyszer és mindenkorra lemondsz arról a lehetőségről, hogy NYÍLT NAPOS szolgáltatásokat vehess igénybe tőlünk! Nem jelentkezhetsz be olyan szolgáltatásra, amit már kipróbáltál vagy már korábban igénybe vettél, de kedvezményes bérletet vásárolhatsz rá!

Nyílt napi kedvezmény: a csoki szolira nem érvényes és nem vonható össze egyéb kedvezményekkel!

A változtatás jogát fenn tartrjuk!

Author Info

Pinter Laszlo