Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Időpont foglalásKérlek figyelmesen olvasd el az alábbiakat! Időpont foglalás, Beleegyező nyilatkozat, Regisztráció.


Időpont foglalás

Lehetséges telefonon, személyesen illetve email útján.idopont Egészségközpontunk minden esetben megerősíti az időpont foglalását telefonon és/vagy emailon a Google naptár funkciójával. Ezért fontos, hogy a Te naptáradban is a magyarországi időzóna legyen beállítva, egyébként hibás idő jelenhet meg nálad. Az időpont foglalás csak a megerősítéssel lép életbe.

Időpont lemondás lehetséges telefonon illetve email útján, az alábbiak szerint:

 • A kezelés előtt 2 vagy több munkanappal (minimum 48 óra) történő lemondás esetén:
  nincs semmilyen következmény
 • A kezelést 1 munkanappal (minimum 24 óra) megelőzően történő lemondása esetén:
  az akciós, bérletes, törzsvendég kedvezményes stb. szolgáltatás a következő alkalommal már csak teljes (lista) áron veheted igénybe.
 • A kezelés napján történő lemondás esetén:
  Az akciós, bérletes, törzsvendég kedvezményes stb. szolgáltatás a következő alkalommal már csak teljes (lista) áron veheted igénybe és csak következő szolgáltatás díjának az előre fizetésével kerülhet sor időpont foglalására.
 • Ha nem jössz el az előre egyeztetett időpontban, és erről nem is értesítesz:
  Az akciós, bérletes, törzsvendég kedvezményes stb. szolgáltatás a következő alkalommal már csak teljes (lista) áron veheted igénybe és csak akkor kerülhet sor a következő kezelésedre, ha az elmulasztott kezelést és a következő kezelést is előre megfizeted, ha a szolgáltatásra bérleted van, akkor az elmulasztott kezelést teljesítettként fogadod el.

Beleegyező nyilatkozat

A magyar jogszabályok értelmében kötelező kezelési nyilatkozat azaz a kezelésbe beleegyező nyilatkozat a részedről. E beleegyező nyilatkozatnak vannak minimális követelményei, ezeket szem előtt tartva hoztuk létre a nyilatkozat formákat. Kérlek olvasd el az általad igénybe venni kívánt kezeléshez tartozó kezelési nyilatkozatot. Ha tudod akkor előre töltsd ki és nyomtasd ki, ha nem tudod, akkor majd amikor először érkezel hozzánk, majd mi megtesszük.
hipnózis, hipnoterápia beleegyező nyilatkozat
manuális kezelés beleegyező nyilatkozat


Regisztráció:

 • Az akciós kezelést csak regisztrációval lehet igénybe venni és nem vonható össze semmilyen más kedvezménnyel.
 • A regisztrációs (10%) kedvezmény nem vonható össze semmilyen más akciós árral, kedvezménnyel és a hipnoterápiás szolgáltatásunkra nem vonatkozik.
 • Csak a regisztrált Vendégeink vásárolhatnak az akciós napokon, ahol 10-30 % kedvezményekben részesülhetnek.
 • A regisztrációval hozzájárulsz, hogy hírlevelet küldjünk neked, a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, ez persze a regisztrációd és ezzel együtt járó kedvezményeid elvesztését jelenti.
 • Csak regisztrált Vendégeink lehetnek Törzsvendégek, amik további kedvezményekre jogosítanak.

Fentiek változtatásának jogát fenntartjuk!

ugrás a regisztrációra