Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Időpont foglalásKérlek figyelmesen olvasd el az alábbiakat! Időpont foglalás, Beleegyező nyilatkozat, Regisztráció.


Időpont foglalás

Lehetséges telefonon, személyesen illetve email útján.idopont Egészségközpontunk minden esetben megerősíti az időpont foglalását telefonon és/vagy emailon a Google naptár funkciójával. Ezért fontos, hogy a Te naptáradban is a magyarországi időzóna legyen beállítva, egyébként hibás idő jelenhet meg nálad. Az időpont foglalás csak a megerősítéssel lép életbe.

Időpont lemondás lehetséges telefonon illetve email útján, az alábbiak szerint:

 • A kezelés előtt 2 vagy több munkanappal (minimum 48 óra) történő lemondás esetén:
  nincs semmilyen következmény
 • A kezelést 1 munkanappal (minimum 24 óra) megelőzően történő lemondása esetén:
  az akciós, bérletes, törzsvendég kedvezményes stb. szolgáltatás a következő alkalommal már csak teljes (lista) áron veheted igénybe.
 • A kezelés napján történő lemondás esetén:
  Az akciós, bérletes, törzsvendég kedvezményes stb. szolgáltatás a következő alkalommal már csak teljes (lista) áron veheted igénybe és csak következő szolgáltatás díjának az előre fizetésével kerülhet sor időpont foglalására.
 • Ha nem jössz el az előre egyeztetett időpontban, és erről nem is értesítesz:
  Az akciós, bérletes, törzsvendég kedvezményes stb. szolgáltatás a következő alkalommal már csak teljes (lista) áron veheted igénybe és csak akkor kerülhet sor a következő kezelésedre, ha az elmulasztott kezelést és a következő kezelést is előre megfizeted, ha a szolgáltatásra bérleted van, akkor az elmulasztott kezelést teljesítettként fogadod el.

Beleegyező nyilatkozat

A magyar jogszabályok értelmében kötelező kezelési nyilatkozat azaz a kezelésbe beleegyező nyilatkozat a részedről. E beleegyező nyilatkozatnak vannak minimális követelményei, ezeket szem előtt tartva hoztuk létre a nyilatkozat formákat.


Regisztráció:

 • Az akciós kezelést csak regisztrációval lehet igénybe venni és nem vonható össze semmilyen más kedvezménnyel.
 • A regisztrációs (10%) kedvezmény nem vonható össze semmilyen más akciós árral, kedvezménnyel és a hipnoterápiás szolgáltatásunkra nem vonatkozik.
 • Csak a regisztrált Vendégeink vásárolhatnak az akciós napokon, ahol 10-30 % kedvezményekben részesülhetnek.
 • A regisztrációval hozzájárulsz, hogy hírlevelet küldjünk neked, a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, ez persze a regisztrációd és ezzel együtt járó kedvezményeid elvesztését jelenti.
 • Csak regisztrált Vendégeink lehetnek Törzsvendégek, amik további kedvezményekre jogosítanak.

Fentiek változtatásának jogát fenntartjuk!

ugrás a regisztrációra