Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

BALANCE kozmetikai kezelés kombinált bőrre

BALANCE Kozmetikai kezelés – KOMBINÁLT BŐRRE

Zsíros és kombinált bőr speciális ápolása. A cél a bőr hidrolipid rétegének visszaállítása, tisztítva és kiegyensúlyozva a bőrt, meggátolva a bőr további vízvesztését és elzsírosodását. A kezelés hatására a bőr kiegyenlítetté válik, gátolva az irritációra és fokozott faggyútermelésre való hajlam kialakulását.

Főbb hatóanyagok:
alfa és béta hidroxisavak, hamamelis, kamilla, hársfa, tengeri kömény, chondrus crispus, vitis vinifera, aloe barbadensis, organikus kén, polivitin,…

Kezelésben alkalmazott termékek:
Caviar Demaq Gel, Gold Foam, Gold Nutriv, Ozono Peel, Bio- Agnes ampulle, Clear, Essence gel, Oily Skin Cream

Alissi Bronte gép nélküli kezelések

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
BALANCE kezelés kombinált bőrre 45 perc 6.380,,- 5.800,- 10%
BALANCE kezelés kombinált bőrre 6 alkalmas bérlet 45 perc 37.130,- 33.420,- 13%
BALANCE kezelés kombinált bőrre 90  perc 15.180,- 13.800,- 10%
BALANCE kezelés kombinált bőrre  6 alkalmas bérlet 90 88.350,- 79.510,- 13%

Kezeléseink menete:

A kezelések indikációt és kontraindikációt figyelembe véve kezdünk neki a bőr alapos feltérképezésének. Minden kezelés az ún. „BIA” készülékkel történő méréssel kezdődik, melyben feltérképezzük a bőr fontos jellemzőit, mint szárazság, zsírosodás, hidratáltsági szint.
A diagnosztika után kezelési stratégiát állítunk fel, és a bőr állagának javítása /szinten tartása érdekében kúraszerű rendszerben gondolkodunk, mely kúra jellegét (idejét, célját, várható eredményét, kezelési szabályait) egyeztetjük vendégünkkel. A kezelés után folyamatos kontrollal ellenőrizzük a kezelés hatékonyságát és a bőr állapotának javulását.

A bőrdiagnosztika BIA bőrképelemzéssel együtt: 10.000,- (ami ingyenessé válik, ha kezelést is igénybe veszel)

Kezeléseink:

Kezelési metódusunk a 75-120 perces protokolláris (szabott metódust-masszázstechnikát és kezelési sorrendet tartalmazó) bőrápolást jelentik, azonban ún. “mini protokollok” is tartoznak kezelési menünkbe, melyek rövidített időintervallum mellett, gyors hatással javítják a bőrszerkezetet.
A mini protokollok alkalmazását preventív célzattal ill. szinten tartó jelleggel javasoljuk, kúraszerűen kizárólag a teljes 75-120 perces protokoll kezeléseinket alkalmazzuk

Author Info

Pinter Laszlo