Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

DIAMOND –Energetizáló kozmetikai luxuskezelés gyémánttal

DIAMOND –ENERGETIZÁLÓ LUXUSKEZELÉS GYÉMÁNTTAL

A természet és a természetesség igazi luxusa. Kényeztető ápolás hatékony koncentrátumokkal, különleges technikákkal speciális hatóanyagtartalom mellett. A légies érzetű könnyed ápolás, mely a bőr varázserejét adja vissza: az egészségtől ragyogó Szépséget.
Kezelésünkben a világ legértékesebb drágakövét használjuk, amely csökkenti a ráncokat, javít a bőr petyhüdtségén, oldja a stresszt, energiával tölti fel a bőrt és visszaállítja a bőr egyensúlyát. Ezen kívül eltávolítja az elhalt hámsejteket és más szenyeződéseket, puhítja a bőrt, valamint javítja annak tónusát. Ugyanakkor a mágneses mezők elősegítik a vérkeringés serkentését és optimalizálják a sejtek oxigénellátását. A kezeléssel megízlelheti az igazi luxuskezelések világát és a különleges hatóanyagok és ezek magas koncentrációinak kimagasló hatását.

Főbb hatóanyagok:
gyémánt, 24 karátos arany, gyöngy, hidrolizált selyem, afrikai vajfa-kivonat, omega-3 és omega-6 zsírsavak, gallíciai rózsa, Aloe Vera, ginseng, Borwell Tox®, növényi alapú hialuronsav, hematit, sevruga kaviár, centella asiatica, guarana- kivonat, vízparti deréce,…

Kezelésben alkalmazott termékek:
Caviar Demaq Gel ,One Step, Diamond peel, Diamond Gold Pearl,Angel’s Gold Mask, Addict , Beauty Gold serum.

A kezelés időtartama cc. 120 perc

 

Alissi Bronte gép nélküli luxus kezelés

eredeti ár
DIAMOND LUXUS kezelés gyémánttal 60 perc 29.000,–

Author Info

Pinter Laszlo