Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Venus fenék lifting

Fenék Lifting

Venus Technologies - passzív izomedzés, lifting.
Kőkemény feszes fenék, kézzel fogható eredmény!

Nézz magadba! Ugye nem tartozik kedvenc elfoglaltságaid közé, hogy négykézláb térdelsz és közben 200-szor emelgeted a lábadat oldalra és hátrafelé?

És a végtelen kocogás vagy az izzadás a taposógépen?

Pedig ezek mind nagyon hatásos fenékformáló gyakorlatok és feszesítik is a popódat, ha majdnem mindennap nekiveselkedsz valamelyik fárasztó és kényelmetlen edzésnek.

Mit szólnál, ha lenne egy alternatív megoldás a kemény és formás fenék eléréséhez?

Az a jó hírünk, hogy létezik ilyen módszer! A fárasztó és nyögvenyelős edzések helyett az Angels’ Garden Venus lifting programjával feszesebbé varázsolhatod a fenekedet!

A kezelés hatására a farizmok megerősödnek, a kezelt terület megemelkedik, fokozódik a vérkeringés és az anyagcsere. Már az első alkalommal elérhető az izomrostok 100%-os aktivitása.

A kezelés egy vadonatúj, külsődleges izomstimuláló rendszerrel, a B.E.A.M. technológia alkalmazásával történik, amely pontosan és precízen imitálja a test bio-elektromos folyamatait azáltal, hogy előre meghatározott elektromos impulzusokat küld az idegrendszeren keresztül.
A két kerek, fémlapos kezelőfej segítségével mikroárammal stimuláljuk az izmokat, a készülék alapelve a természetes mozgáshoz hasonló. A kezeléssel elért izomfeszülés, erőfeszítés és fáradtság nélküli, biztonságos, mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől és kíméli az ízületeket is.

A kezeléseket általában heti két alkalommal, (6-8 alkalmas) kúrában javasoljuk. Az ajánlott kezelések száma függ a Vendégünk bőrtípusától, ráncai mélységétől, bőre állagától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve. Az elért eredmények havi 1-2 szinten tartó kezeléssel megőrizhetőek.
Már az első kezelés után szemmel látható változást hozó, fantasztikus érzést nyújtó, igazi megújító kezelések tárházát (alakformálás kozmetika) kínálja a VENUS TECHNOLOGI.

Venus testkezelések

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Fenékemelés lifting (kontúrozás) alkalmanként 30 perc 6.600,– 6.000,- 10%
Fenékemelés lifting (kontúrozás) 6 alkalmas bérlet 38.410,- 33.660,- 13%

 

Author Info

Pinter Laszlo