Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Narancsbőr kezelés

Narancsbőr kezelés

Narancsbőr kezelés felsőfokon LPG Endermologie

Gondolom Te is szeretnél a sima, narancsbőrmentes combokat és popsit, nem csak hogy, egészségesebb legyél, hanem, hogy jobban is érezd magad bőrödben.

Felszabadultan vásárolj olyan ruhákat amiket szeretsz, megelégedve nézz a próba fülke tükrébe. Egy nyaraláson is önbizalom teljesen bújj bele a fürdőruhába és napozz, ússz és problémamentesen kikapcsolj a hétköznapokból.

De mégis hogy szabadulhatsz meg a narancsbőrtől? Mi miatt nehéz megszabadulni tőle?

Kipróbáltál már sok fajta narancsbőr elleni kezelést, de nem hatot, sőt még koplalnod is kellett mellette és ezen felül még rengeteg idődet és pénzedet elvitte eredmény nélkül.

Ha azonban olyan kezelésen veszel részt ahol megvizsgálják, hogy mi az oka a narancsbőröd makacs ragaszkodásának és ezáltal egyénre szabott megoldást nyújt. Mindemellett csupán heti 1-1,5 óra ráfordítással és nem kell koplalnod sem. Ráadásként pénzvisszafizetési garanciával.

Sajnos ma már minden harmadik, negyedik hölgy testén előfordulhat, hogy a bőr bizonyos helyeken petyhüdtté és gödrös felületűvé válik. Ez nem más minta narancsbőr, ami már ritkán de előfordulhat férfiak esetében is.

A narancsbőr elnevezés is onnan ered, hogy a bőrön jellemzően kis dudorok és horpadások keletkeznek, ami hasonlít a narancs héjának gödröcskés felületéhez. Az elváltozás igen kellemetlen, és nem kímél bennünket, akkor sem ha fiatalok és/vagy soványak vagyunk. A kötőszövet gyengülése miatt – azonban a kor előrehaladtával még tovább fokozódik az esély a kialakulására.A narancsbőr kialakulását a női kötőszövet jellege teszi lehetővé. A férfiak keresztszálas kötőszöveteivel ellentétben, a nőké párhuzamosak, és nagy mértékben, könnyen tágulnak. A férfiak kötőszöveti rostjai sokkal sűrűbben kapcsolódnak egymáshoz, mint a nőké, ennek köszönhetően feszesebbek tudnak maradni.Ezért a férfiak a szerencsésebbik oldal képviselői.Ám bizonyos esetekben azonban, a férfiakon is megfigyelhető a narancsbőr, pl. a férfi nemi hormon (androgén) csökkenése, vagy a férfi-női nemi hormonszint felborulása miatt.
De mégis mit tehetünk, ha már eluralkodott rajtunk a narancsbőr vagy a kialakulásának jelét észleljük?
Megosztok veled egy-két hatásos módszert a narancsbőr ellen, pusztán azért, hogy te is megszabadulhass az ellenségedtől.A narancsbőr kialakulásának oka lehet a helytelen táplálkozás, elsavasodás, folyadékhiány- mely segíti a szervezetedben felgyülemlett méreganyagok és salakanyagok letapadását illetve az anyagcseréd és a  nyirokrendszered működésének lassulását.

A bőröd alatti kötőszövetek hordozzák a teste legtöbb zsírsejtjét, ők raktározzák a legtöbb méreg és salakanyagot. A felhalmozott és raktározott méreganyagok következtében zsírsejtjeid megduzzadnak, ezért hajszálereidben lelassul a vér- és nyirokkeringés, ami által a kötőszöveteid megnyúlnak.

Fontos a megfelelő folyadékbevitel, ami nem lehet kevesebb, mint napi két liter. A megfelelő folyadék bevitellel segíthetsz szervezetednek, hogy beinduljon a nyirokkeringésed, ami kijuttatja a salakanyagot a szervezetedből. Ha ez már nem elegendő a makacs és régóta letapad méreganyagoknak, akkor méregtelenítésre van szükséged.
Az Lpg kezelés a kötőszövetedet van hivatva regenerálni és formálni.

Az LPG, a terápiás masszírozó készülék feltalálójának nevét, azaz Louis Paul Guitay -t jelöli.
Louis Paul Guitay autóbalesetet szenvedett és ezt követően visszamaradt hegeit és a roncsolt szöveteit próbálta mobilizálni, megerősíteni és regenerálni. Számos kutatás során létre hozott egy terápiás masszírozó készüléket, azaz az Lpg-t, mely segítségével teljesen mobilizálta kötőszöveteit.

Ezt követően egy másik kutatás kimutatta, hogy az Lpg testkezelések a zsírsejtek béta receptoraira hatnak, mégpedig úgy, hogy ezáltal elősegítik a zsírbontást, méregtelenítést és a kötőszövet regenerálását.
LPG kialakította új kezelési technikáját, mely több ponton is eltér az eddigiektől, melyek közül a legfontosabbak a következők:

  • Az egyik legfontosabb a vendég állapotának felmérése
  • A második a méregtelenítési folyamat beinditása
  • A harmadik nyirokutak megnyitása az egész testen.
  • A negyedik a problémás területekre koncentráltan történő kezelés
  • Az ötödik a felesleges zsírsejtek és salakanyagok nyirokrendszerbe vezetése, azaz méregtelenítése.

Az eddig alkalmazott kezelési technika mindeddig a leghatékonyabb volt. Mindazonáltal az új ismeretekre alapozva, kifejlesztett Lpg Lipomassage az eddigieknél is gyorsabb és látványosabb eredményeket kínál. A kezelés hatására csökken a cellulit (narancsbőr) mivel a megnagyobbodott, salakanyagos zsírsejtek mérete csökken, a bőr struktúrája megfiatalodik.

Lpg Lipomassage alakformáló testkezelés

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Testkezelés alkalmanként 35 perc  8.700,- 8.260,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 51.200,- 46.080,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 99.000,- 84.150,- 15%
Testkezelés alkalmanként 45 perc 10.500,- 9.975,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 61.500,- 55.350,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 119.00,- 101.150,- 15%
Testkezelés alkalmanként 55 perc 12.900,- 12.255,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 76.000,- 68.400,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 148.000,- 125.800,- 15%
Érvényes 2021.10.01. -től

 

Author Info

Pinter Laszlo