Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Narancsbőr kezelés

Narancsbőr kezelés

Narancsbőr kezelés felsőfokon LPG Endermologie

Sajnos ma már minden harmadik, negyedik hölgy testén előfordulhat, hogy a bőr bizonyos helyeken petyhüdtté és gödrös felületűvé válik. Ez nem más minta narancsbőr, ami már ritkán de előfordulhat férfiak esetében is.

A narancsbőr elnevezés is onnan ered, hogy a bőrön jellemzően kis dudorok és horpadások keletkeznek, ami hasonlít a narancs héjának gödröcskés felületéhez. Az elváltozás igen kellemetlen, és nem kímél bennünket, akkor sem ha fiatalok és/vagy soványak vagyunk. A kötőszövet gyengülése miatt – azonban a kor előrehaladtával még tovább fokozódik az esély a kialakulására.A narancsbőr kialakulását a női kötőszövet jellege teszi lehetővé. A férfiak keresztszálas kötőszöveteivel ellentétben, a nőké párhuzamosak, és nagy mértékben, könnyen tágulnak. A férfiak kötőszöveti rostjai sokkal sűrűbben kapcsolódnak egymáshoz, mint a nőké, ennek köszönhetően feszesebbek tudnak maradni.Ezért a férfiak a szerencsésebbik oldal képviselői.Ám bizonyos esetekben azonban, a férfiakon is megfigyelhető a narancsbőr, pl. a férfi nemi hormon (androgén) csökkenése, vagy a férfi-női nemi hormonszint felborulása miatt.
De mégis mit tehetünk, ha már eluralkodott rajtunk a narancsbőr vagy a kialakulásának jelét észleljük?
Megosztok veled egy-két hatásos módszert a narancsbőr ellen, pusztán azért, hogy te is megszabadulhass az ellenségedtől.A narancsbőr kialakulásának oka lehet a helytelen táplálkozás, elsavasodás, folyadékhiány- mely segíti a szervezetedben felgyülemlett méreganyagok és salakanyagok letapadását illetve az anyagcseréd és a  nyirokrendszered működésének lassulását.

A bőröd alatti kötőszövetek hordozzák a teste legtöbb zsírsejtjét, ők raktározzák a legtöbb méreg és salakanyagot. A felhalmozott és raktározott méreganyagok következtében zsírsejtjeid megduzzadnak, ezért hajszálereidben lelassul a vér- és nyirokkeringés, ami által a kötőszöveteid megnyúlnak.

Fontos a megfelelő folyadékbevitel, ami nem lehet kevesebb, mint napi két liter. A megfelelő folyadék bevitellel segíthetsz szervezetednek, hogy beinduljon a nyirokkeringésed, ami kijuttatja a salakanyagot a szervezetedből. Ha ez már nem elegendő a makacs és régóta letapad méreganyagoknak, akkor méregtelenítésre van szükséged.
Az Lpg kezelés a kötőszövetedet van hivatva regenerálni és formálni.

Az LPG, a terápiás masszírozó készülék feltalálójának nevét, azaz Louis Paul Guitay -t jelöli.
Louis Paul Guitay autóbalesetet szenvedett és ezt követően visszamaradt hegeit és a roncsolt szöveteit próbálta mobilizálni, megerősíteni és regenerálni. Számos kutatás során létre hozott egy terápiás masszírozó készüléket, azaz az Lpg-t, mely segítségével teljesen mobilizálta kötőszöveteit.

Ezt követően egy másik kutatás kimutatta, hogy az Lpg testkezelések a zsírsejtek béta receptoraira hatnak, mégpedig úgy, hogy ezáltal elősegítik a zsírbontást, méregtelenítést és a kötőszövet regenerálását.
LPG kialakította új kezelési technikáját, mely több ponton is eltér az eddigiektől, melyek közül a legfontosabbak a következők:

  • Az egyik legfontosabb a vendég állapotának felmérése
  • A második a méregtelenítési folyamat beinditása
  • A harmadik nyirokutak megnyitása az egész testen.
  • A negyedik a problémás területekre koncentráltan történő kezelés
  • Az ötödik a felesleges zsírsejtek és salakanyagok nyirokrendszerbe vezetése, azaz méregtelenítése.

Az eddig alkalmazott kezelési technika mindeddig a leghatékonyabb volt. Mindazonáltal az új ismeretekre alapozva, kifejlesztett Lpg Lipomassage az eddigieknél is gyorsabb és látványosabb eredményeket kínál. A kezelés hatására csökken a cellulit (narancsbőr) mivel a megnagyobbodott, salakanyagos zsírsejtek mérete csökken, a bőr struktúrája megfiatalodik.

Lpg Lipomassage alakformáló testkezelés

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Testkezelés alkalmanként 35 perc 7.590,- 6.900,- 10%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 44.175,- 38.940,- 15%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 86.525,- 72.470,- 21 %
Testkezelés alkalmanként 45 perc 9.360,- 8.510,- 10%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 54.485,- 47.740,- 15%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 106.715,- 88.740,- 21%
Karkezelés alkalmanként 20 perc 3.850,- 3.500,- 10%
Karkezelés 6 alkalmas bérlet 22.090- 19.350,- 15%

 

Author Info

Pinter Laszlo