Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Nyirokdrenázs

Nyirokdrenázs

Nyirokmasszázs Mesterfokon LPG Endermologie

Szabadulj meg a fájdalomtól, természetes módon

Az lábödéma jelei lehetnek, hogy a cipő hirtelen “kicsi” lesz a lábunk, lábszárunk, bokánk bedagadnak.

Ha csak egy adott területre korlátozódik a vizesedés és nem volt korábban ezen a helyen sérülés, műtét, akkor az a legvalószínűbb, hogy a nyirok utak eldugultak.

Emellett jelentősen csökken a vizelet mennyisége és fokozódik a szomjúságérzet. Nyirokpangáshoz vezethet a túl kevés mozgás, a dohányzás, az alkoholfogyasztás és a túlsúly, elsavasodás, folyadékhiány- mely segíti a szervezetedben felgyülemlett méreganyagok és salakanyagok lerakódását illetve az anyagcseréd és a nyirokrendszered működésének lassulását. A nyiroködéma kiváltó okai lehetnek a nyirokcsomó-eltávolítás, visszérműtét, ízületi gyulladás, sérülések, műtétek, illetve balesetből adódó sérülések is.

Egy francia kutatócsoport a vákuumot és a motorizált görgőket ötvözve olyan kezelőfejet alkotott, amely fájdalommentesen képes a méreganyagoktól és salakanyagoktól megszabadítani és a nyirokrendszereden keresztül azokat megfelelő természetes úton való távozásra bírni.

A csoport kimutatta, hogy az LPG Endermologie kezelés  során beindul a pangó területeken a vérkeringés, a nyirokkeringés, helyreáll az anyagcsere és elkezdődik a sejtek regenerálása, illetve a kollagén termelés is. Egyedülálló forgó hengeres eljárás, ami képes a kezelés során a kötőszövetet minden irányban átmozgatni, és helyrehozni a kötőszövet elváltozásait.

Az Lpg kezelőfeje vákuum és görgők együttes hatásával dolgozik, melyben a vákuum “ felszippantja” a kötőszövetet az izmoktól és a görgők megfelelő irány mozgásával fellazitja kötőszövetben levő méreganyagoktól felduzzadt sejteket. Az így kitörő méreganyagok folyamatosan a nyirok utaidba terelődnek, ezáltal a nyirokrendszereden keresztül távoznak.Az LPG Endermologie módszer a kötőszövet kezelésének igazi tudománya. Áttörő lehetőség a szépség és egészség szolgálatában igazi specialistája.

Az Lpg Endermologie kezelés egy komplex méregtelenítés ami egyszerre:

 • nyirokmasszázs
 • méregtelenítés
 • zsírbontás
 • vérkeringés fokozás
 • anyagcsere fokozás
 • és ráadásnak még formába is hozz!

Az LPG lipomassage kezelés kizáró okai:

 • menszesz ( menstruáció, 1-3 napja)
 • zsírcsomók a test kezelt területén
 • terhesség illetve szoptatási idő alatt
 • 6 hónapnál nem régebbi beavatkozás (műtéti hegek a kezelendő területen)
 • pajzsmirigy problémák esetén kevesebb eredmény

A kezelés higiéniáját és intimitását biztosítja a saját ruha használata. A 35 perces masszázs teljes mértékben az általad jelzett megoldandó probléma, kötőszöveti jellemzőid, bőrállagod – narancsbőröd – és egyéni, alkati tulajdonságaid figyelembe vételével egy állapotfelmérést követően kerül kialakításra!

Változtass a kellemetlen érzésen!

Állítsd a tapasztalatunkat a szolgálatodba és változtass még ma!

 

 

Lpg Lipomassage alakformáló testkezelés

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Testkezelés alkalmanként 35 perc  8.700,- 8.260,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 51.200,- 46.080,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 99.000,- 84.150,- 15%
Testkezelés alkalmanként 45 perc 10.500,- 9.975,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 61.500,- 55.350,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 119.00,- 101.150,- 15%
Testkezelés alkalmanként 55 perc 12.900,- 12.255,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 76.000,- 68.400,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 148.000,- 125.800,- 15%
Érvényes 2021.10.01. -től

“Egy kis tanács” “Segíts Te is a szervezetednek az méregtelenítésben.”

Figyelj oda szervezetedre és Önmagadra…ne várd meg míg segítséget kér add meg “Neki” amire szüksége van…

A legeslegfontosabb a kellő folyadék bevitel…. hiszen szervezetünk nagy részét víz alkotja, és ez az egyszerűnek tűnő anyag igen “sokat tud”, szervezetfelépítő vegyület. A víznek rendkívül sokrétű élettani szerepe van. A megfelelő hidratáltság azért nélkülözhetetlen, mert a legfontosabb élettani folyamatok vizes közegben mennek végbe.

A szervezetben lévő víz teszi lehetővé a vérkeringést és a nyirokkeringést, részt vesz az emésztési és felszívódási folyamatban, valamint a salakanyagok kiválasztásában.

A bőröd alatti kötőszövetek hordozzák a tested legtöbb zsírsejtjét, ők raktározzák a legtöbb méreg és salakanyagot. A felhalmozott és raktározott méreganyagok következtében zsírsejtjeid megduzzadnak, ezért hajszálereidben lelassul a vér- és nyirokkeringés, ami által a kötőszöveteid megnyúlnak.

Fontos a megfelelő folyadékbevitel, ami nem lehet kevesebb, mint napi két liter (ez egy általános mennyiség). A megfelelő folyadék bevitellel segíthetsz szervezetednek, hogy beinduljon a nyirokkeringésed, ami kijuttatja a salakanyagot a szervezetedből. Ha ez már nem elegendő a makacs és régóta letapadt méreganyagoknak, akkor méregtelenítésre van szükséged.

Author Info

Pinter Laszlo