Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

OXYLife – OXIGÉN ÉS HATÓANYAG-INFÚZIÓ A KOZMETIKÁBAN

Az Oxy Life kezeléssorozatával és hatóanyagaival a plasztikai igények teljes körű kiszolgálását biztosítja. Hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegit. Az arcfiatalí

AZ ARCFIATALÍTÁS TUDOMÁNYA

Az Oxy Life kezeléssorozatával és hatóanyagaival a plasztikai igények teljes körű kiszolgálását biztosítja. Hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegit. Az arcfiatalítás során a bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású tiszta oxigén segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.

Az arcfiatalítás során a kozmetika az aktív hatóanyagok infúziója nagynyomású oxigénnel, tű, és fájdalom nélküli hatóanyag kombináció bejuttatása a bőrbe, a sejt közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található.

Csak természetes BIO hatóanyagokat alkalmazunk, melyek aktív koncentráció, hatóanyag tartalma meghaladja a 60%-t. Az Alissi Bronte termékcsalád világszínvonalon is kiemelkedő biohatóanyagai a friss oxigénnel karöltve garancia a megfiatalodásra. De mint mindent az életben, ezt is rendszeresen kell alkalmazd, ezért az otthoni ápolásra is van számodra megoldásunk!

    Kezelés menete:

  • Arc letisztítása hatóanyagos, thermálvizes arctejjel.
  • A bőrtipusodnak megfelelő arcradírozás.
  • Vákummasszázs a nyirokpontok stimulálásával.
  • A bőrtipusodnak megfelelő helyspecifikusan felhelyezett hatóanyagok oxigénes bejuttatása. Ez alatt a nyakra és a dekoltázsra hatóanyagos maszkot kapsz, hogy ez a terület is fiatalodhasson.
  • Végén zárómaszk a bőrnek megfelelő hatóanyagokkal, hidratálás illetve feszesítés céljából aminek hatására a hatóanyag még mélyebb térbe jutnak el.
  • Oxigénes zárókrém.
  • Szem- szájkörnyék ápolása.

Már az első kezelés is rendkívül látványos, megfiatalítja az arcbőrt, és elkezdődik a bőr struktúrájának újjáépítése, az arcfiatalítás.

 

Gondolnád? Oxigénnel a szépségért és egészségért

Az oxigén életelixír. Szervezetünk csak megfelelő oxigénellátottság mellett képes normális működésre, mert a létéhez szükséges energiát az oxigénből nyeri. Az oxigén alapvető feltétele az egészségnek, a jó teljesítménynek, a jó közérzetnek és a az életteli egészséges bőrnek. Mivel az oxigént sem előállítani, sem raktározni nem tudjuk, ezért arra kényszerülünk, hogy a levegőből nyerjük az utánpótlását.
A szív az oxigénben gazdag vért a testbe pumpálja, ahonnan pedig felveszi a szervezet számára felesleges anyagokat, s azokat szállítva áramlik tovább ezután a vér bekerül a tüdő vérkeringésébe, ahol oxigénnel telítődik.
A vér oxigénnyomása az életkortól függően változik: ahogy telnek az évek, fokozatosan csökken. Az egészséges nemdohányzókra jellemző 95 torr a 40. életévig 80 torra csökken, majd a 70. év táján 70 körüli lesz. Ennek az az oka, hogy a tüdő működése már nem olyan intenzív, mint korábban. A szívfunkció és az érrendszer változásai – például az érelmeszesedés – szintén felelősek ezért.

Ne Feledjük! A környezetre ártalmas anyagok, a stressz, a mérgező élvezeti szerek, a túlsúlyosság és a mozgáshiány fiatalabb korban is ronthatja az oxigénellátást.

Figyelmeztető jelek
– Sápadt, szürkült arc bőr
– A fáradékonyság, a levertség, a teljesítőképesség csökkenésének érzése, a szellemi kimerültség általában az első jelei a kezdődő oxigénhiányos állapotnak.
– Az elalvási nehézségek és az időjárás-érzékenység kialakulása is figyelmeztető tünet.
– A betegségekre való hajlam fokozódása szintén intő jel!
– A visszatérő fertőzések és a gombásodás is oxigénhiányos, savas közegben fordul elő leginkább.

Oxigén terápia arcon behatol az irha mély rétegeibe, újjáéleszti a sejteket, javítja a bőr textúráját, tónusát, színét, fényét. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású .Az oxigén hatására, tisztább, egységesebb, feszesebb a bőrképet kapunk.Melynek hatására irritációk, gyulladások csökkenek, a ráncok és finom vonalak elhalványulnak, akne kialakulása csökken.

Meghatározott ideig elvégzett oxigéninhaláció hatására javul a sejtek oxigénellátása.

Az inhaláció legfontosabb előnye az, hogy a szervezet legvékonyabb véredényeiben hetekig vagy akár hónapokig is gyorsul a keringés, mert kitágulnak az erek, és több oxigéndús vér jut át rajtuk a „fuldokló” sejtekhez.

OXY LIFE PLUS kezelések Alissi Bronte hatóanyaggal

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Oxigénes arcfiatalító feltöltő kezelés 90 perc (öregedés gátló ráncok közvetlen javítása) 15.180,- 13.800,- 10%
Oxigénes arcfiatalító feltöltő kezelés 6 alkalmas bérlet 90 perc 88.000.- 72.865,- 13%

 

Author Info

Pinter Laszlo