Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

OXYLife – OXIGÉN ÉS HATÓANYAG-INFÚZIÓ A KOZMETIKÁBAN

AZ ARCFIATALÍTÁS TUDOMÁNYA

Az Oxy Life kezeléssorozatával és hatóanyagaival a plasztikai igények teljes körű kiszolgálását biztosítja. A hatóanyagok infúziójával táplálja a bőr legmélyebb rétegit. Az arcfiatalítás során a bőr felszínére a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttatunk, majd 2 Bar nyomású tiszta oxigén segítségével a legmélyebb bőrrétegbe pumpáljuk.

Az oxigénes terápia során az oxigén behatol az arcbőr mély rétegeibe, újjáéleszti a sejteket, javítja a bőr textúráját, tónusát, színét, fényét. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású. Az oxigén hatására tisztább, egységesebb, feszesebb bőrképet kapunk ami azt jelenti, hogy csökkenek a gyulladások a ráncok és a finom vonalak elhalványulnak.

Az arcfiatalítás során a tiszta oxigénen kívül csak természetes BIO hatóanyagokat alkalmazunk melyek aktív hatóanyag tartalma meghaladja a 60%-t. Az Alissi Bronte termékcsalád világszínvonalon is kiemelkedő biohatóanyagai a friss oxigénnel karöltve garancia a megfiatalodásra. De mint mindent az életben, ezt is rendszeresen kell alkalmazd, ezért az otthoni ápolásra is van számodra megoldásunk!

    A kezelés menete:

  • Arc letisztítása hatóanyagos, thermálvizes arctejjel.
  • A bőrtípusodnak megfelelő arcradírozás.
  • Vákuummasszázs a nyirokpontok stimulálásával.
  • A bőrtípusodnak megfelelő helyspecifikusan felhelyezett hatóanyagok oxigénes bejuttatása. Ez alatt a nyakra és a dekoltázsra hatóanyagos maszkot kapsz, hogy ez a terület is fiatalodhasson.
  • Végén zárómaszk a bőrnek megfelelő hatóanyagokkal, hidratálás illetve feszesítés céljából aminek hatására a BIO hatóanyagok még mélyebb térbe jutnak el.
  • Oxigénes zárókrém.
  • Szem- szájkörnyék ápolása.

Már az első kezelés is rendkívül látványos elkezdődik az arcbőr struktúrájának újjáépítése elindul az arc fiatalodása.

OXY LIFE PLUS kezelések Alissi Bronte hatóanyaggal

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Oxigénes arcfiatalító feltöltő kezelés (öregedés gátló ráncok közvetlen javítása) 26.000,-

 

Author Info

Pinter Laszlo