Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

PURISSIMO 100% természetes hialuronsavas kezelés az Örök Fiatalság Forrása

PURISSIMO 100% természetes hialuronsavas kezelés az Örök Fiatalság Forrása

Mennyire igaz, hogy külsőleg alkalmazva fiatalítja a bőrt?

A hyaluronsa ugyan olyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az ellasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

Alissi Brontë bemutatja az első 100% természetes alapú hialuronsavas kezelést, melyet bio-fermentáció útján nyertek ki (nem állati eredetű hialuronsav, 100% természetes növényi alapanyagokból készült).
Köszönhetően a nanotechnológiának, a PURISSIMO terméket arra terveztük, hogy sokkal könnyebben és sokkal nagyobb koncentrátumban bejusson a bőr középső rétegeibe, akár manuális (masszázs), akár gépi terápia segítségével (tű nélküli mezoterápia, ultrahang). A kezeléssel azonnali (!) feltöltést eredményezünk, fenntartva a bőr formáját, javítva és kisimítva a ráncokat. Az igazi esztétikai rekonstrukció észrevehetően sokáig tart: az Örök Fiatalság Forrása.

Főbb hatóanyagok:
természetes növényi hialuronsav, algakivonatok, kaviár, karitévaj (afrikai vajfa), búzacsíra-kivonat, zöldtea-kivonat

Kezelésben alkalmazott termékek:
Caviar Demaq Gel, One Step, Gold Nutriv, Ozono Peel, Caviar Mask, Peel- OFF Mask, H2O Tensine Cream v. Ultra –Lifting Cream

A kezelés időtartama cc. 90 perc

 

Alissi Bronte gép nélküli luxus kezelés

eredeti ár törzsvendég ár megtakarítás
PURISSIMO HIALURONSAVAS kezelés 90 perc 15.180,- 13.800,-
PURISSIMO HIALURONSAVAS kezelés 6 akalmas bérlet 90 perc 88.350,- 79.510,- 13%

 

<span>, Diatetikus</span>
"Több fiatalító kezelésen is résztvettem már, de az volt az első ahol bió kozmetikumot alkalmaztak. Már a kezelés alatt is éreztem, ahogy felfrissül, megkönnyebbül az arcom. És amikor a végén a tükörbe néztem szemmel látható volt a változás, mintha visszaröpültem volna az időben. Én kétheti rendszerességgel járok erre a kezelésre, mert számomra megéri az az érzés, ahogy látom magam és ahogy a barátnőim is megerősítik a változás tényét. 🙂"
- Nagy Klára, Diatetikus

Author Info

Pinter Laszlo