Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

RELAX kozmetikai kezelés érzékeny bőrre

RELAX – ÉRZÉKENY BŐR ÁPOLÓ KEZELÉSE

Kényeztető és védő kezelés olyan érzékeny bőrű Vendégeink számára, akiknek reaktív a bőrük minden külső és belső hatás esetén, valamint bőrük hajlamos irritálódni, kipirosodni, begyulladni. A kezelés hatására a bőr megnyugszik, feltöltődik és ellenállóbbá válik a káros hatások ellen.
Főbb hatóanyagok:
24 karátos arany (nanotechnológiai méretű), Borwell Tox®, mandulaolaj, Aloe Vera, kamilla.

Kezelésben alkalmazott termékek: Caviar Demaq Gel, Gold Foam, Gold Nutriv, Scrub Peeling vit. C+C, Serenity ampulle, Angel’s Gold Mask, Essence Gel, Serenity Orchid Cream.

A kezelés időtartama cc. 75 perc,
Mini protokol időtartama cc. 45 perc.

Alissi Bronte gép nélküli kezelések

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
RELAX kezelés érzékeny bőrre 45 perc 5.800,- 5.800,- 0%
RELAX kezelés érzékeny bőrre 6 alkalmas bérlet 45 perc 34.800,- 34.800,- 0%
RELAX kezelés érzékeny bőrre 75 perc 11.800,- 11.210,- 5%
RELAX kezelés érzékeny bőrre  6 alkalmas bérlet 75 perc 67.260,- 61.880,- 8%

Kezeléseink menete:

A kezelések indikációt és kontraindikációt figyelembe véve kezdünk neki a bőr alapos feltérképezésének. Minden kezelés az ún. „BIA” készülékkel történő méréssel kezdődik, melyben feltérképezzük a bőr fontos jellemzőit, mint szárazság, zsírosodás, hidratáltsági szint.
A diagnosztika után kezelési stratégiát állítunk fel, és a bőr állagának javítása /szinten tartása érdekében kúraszerű rendszerben gondolkodunk, mely kúra jellegét (idejét, célját, várható eredményét, kezelési szabályait) egyeztetjük vendégünkkel. A kezelés után folyamatos kontrollal ellenőrizzük a kezelés hatékonyságát és a bőr állapotának javulását.

A bőrdiagnosztika BIA bőrképelemzéssel együtt: 10.000,- (ami ingyenessé válik, ha kezelést is igénybe veszel)

Kezeléseink:

Kezelési metódusunk a 75-120 perces protokolláris (szabott metódust-masszázstechnikát és kezelési sorrendet tartalmazó) bőrápolást jelentik, azonban ún. “mini protokollok” is tartoznak kezelési menünkbe, melyek rövidített időintervallum mellett, gyors hatással javítják a bőrszerkezetet.
A mini protokollok alkalmazását preventív célzattal ill. szinten tartó jelleggel javasoljuk, kúraszerűen kizárólag a teljes 75-120 perces protokoll kezeléseinket alkalmazzuk.

Author Info

macalex