Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Venus hasfal szálkásítás

Hasfal szálkásítás

Venus Technologies - passzív izomedzés, lifting.

Has szálkásítás:

A New-Life egy vadonatúj, külsődleges izomstimulátor, mely pontosan és precízen imitálja a test biohas-elektromos folyamatait, az előre meghatározott elektromos impulzusokkal. Az izmok aktív működésbe jönnek, valódi izommunka folyik létrejön az alakformálás. 50 perces haskezelés 300 felülésnek felel meg, és mindez izomláz nélkül szálkásítja hasfalad!

A hasizommunka által a szervezet egészében elindulnak azok a folyamatok, amelyeknek köszönhetően már az első alkalom után 2-5 cm-es kerületcsökkenés jön létre. Szálkásodik feszesedik hasfalad.

Mellék eredmény, de nem mellékes:

A kezelés hatására a vérkeringés az anyagcsere fokozódik, a nyirokkeringés aktiválódik, megindulnak a méregtelenítési folyamatok. Ezek hatására csökken a cellulit automatizálódik a ránctalanítás.

Az aktív izommunka hatására nő a szervezet aktivitása energiát használ fel ezáltal zsírt éget, így látványosan formálódik a test. Csökken a bőr alatti cellulit tartalom így létrejön a bőr feszesítés és a kerületcsökkenés, ránctalanítás.

A kezelés személyre szabottan, a vendég igényeit, problémáit, egyéni jellemzőit figyelembe véve alakítható.

A kezeléseket általában heti két alkalommal, (6-8 alkalmas) kúrában javasoljuk. Az ajánlott kezelések száma függ a Vendégünk bőrtípusától, ráncai mélységétől, bőre állagától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve. Az elért eredmények havi 1-2 szinten tartó kezeléssel megőrizhetőek.
Már az első kezelés után szemmel látható változást hozó, fantasztikus érzést nyújtó, igazi megújító kezelések tárházát (alakformálás kozmetika) kínálja a VENUS TECHNOLOGI.

Venus testkezelések

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Testkezelés alkalmanként 50 perc 7.150,- 6.400,- 10%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 41.610,- 36.465,- 13%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 81.510,- 67.385,- 21%

Author Info

Pinter Laszlo