Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Venus mell lifting

Mell Lifting

Venus Technologies - passzív izomedzés, lifting.

Mell lifting:

Csinosítsd, kerekítsd melleid, fárasztó edzések nélkül.

A mell a női test legszebb éke, mégis keveseknek adatik meg, hogy száz százalékig elégedettek legyenek a sajátjukkal. Van, aki túl kicsinek, van, aki túl nagynak látja, másnak pedig az a baja, hogy a gravitáció erősebben hat rá, mint amennyire szeretné.

Ha te is a mellével elégedetlenkedők népes táborát gyarapítod, de nem szeretnél kés alá feküdni, próbáld ki az Angels’ Garden Szépségszalon mellcsinosító és mell-megemelő kezelését.

A Venus Technologies legújabb kezelőgépe, a New-Life, ami egy vadonatúj, külsődleges izomstimulátor. Ez a gép előre meghatározott elektromos impulzusokkal pontosan és precízen imitálja tested bioelektromos folyamatait. A kezelések során mellizmaid aktív működésbe jönnek, és így a kezelés a melledet egy kemény edzésnek megfelelő módon, de izzadság és fáradtság nélkül formálja és emeli.

Gondolj bele, minden nő arra vágyik, hogy feszes, hetyke mellei legyenek. Visszaidézheted serdülőkorod emlékeit, ez olyan érzés, mint egy időutazás. Te is elérheted. 

A kezeléseket általában heti két alkalommal, (6-8 alkalmas) kúrában javasoljuk. Az ajánlott kezelések száma függ a Vendégünk bőrtípusától, ráncai mélységétől, bőre állagától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve. Az elért eredmények havi 1-2 szinten tartó kezeléssel megőrizhetőek.
Már az első kezelés után szemmel látható változást hozó, fantasztikus érzést nyújtó, igazi megújító kezelések tárházát (alakformálás kozmetika) kínálja a VENUS TECHNOLOGI.

Venus testkezelések

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Venus Mell lifting 30 perc 8.500,- 8.075,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 50.100,- 45.090,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 97.500,- 82.875,- 15%
Érvényes 2021.10.01.-től

 

Author Info

Pinter Laszlo