Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL SZABADULHATSZ KI A HÉTKÖZNAPOKBÓL . BLACK FRIDAY HETEK SZENZÁCIÓS AKCIÓKKAL TE IS RÉSZESE LEHETSZ. MEGAJÁNDÉKOZHATOD SZERETTEIDET IS

ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL SZABADULHATSZ KI A HÉTKÖZNAPOKBÓL . BLACK FRIDAY HETEK SZENZÁCIÓS AKCIÓKKAL TE IS RÉSZESE LEHETSZ. MEGAJÁNDÉKOZHATOD SZERETTEIDET IS

                                                         

Különleges akciókkal várunk 2019. november 28-tól egészen december 11-ig

1 alkalom 1 órás stresszoldó, relaxáló Hipnózis +

1 alkalom 45 perces stresszoldó, méregtelenítő kézi arc- és dekoltázs nyirokmasszázs

Óriási kedvezménnyel  kivételes lehetőség. Most 22.980,- Ft ért egyben.

Ekkora kedvezménynél azért már érdemes elgondolkodnod, hogy megéri-e vásárolnod. 🙂

Én személy szerint nem gondolkodnék sokat.  🙂  Csak ebben a két hétben vásárolhatsz ilyen kedvezménnyel! A megadott időpontban. Semmi más dolgod nincs , mint beugrani hozzánk ezen a héten . Ha nem tudsz beugrani, jelezd az alábbi telefonszámon +36209427217 és segítünk.

Fontos információk: –

A Black Friday kedvezményt, más kedvezménnyel nem vonhatod össze   ( a regisztrációs kedvezménnyel sem.)

Kedvezményes kezelés csomagot  nem csak SAJÁT részre vásárolhatsz, vásárolható ajándékba is. Sőt meg is oszthatod valakivel .

A kezelés csomagot  3 hónapig lehet felhasználni.

A csomag tartalma : 1 órás hipnózis ára 25.000,– Ft helyett 14.990,-Ft és  1 alkalmas arc -és dekoltázs nyirokmasszázs 11.000 ,- helyett 7.990,-Ft

Arc-és dekoltázs kézinyirokmasszázs:

Mikor ajánlott a nyirokmasszázs avagy a nyirokdrenázs indikációi?

 • A folyadékegyensúly megtartása érdekében;
 • Regenerálás;
 • Acne;
 • Minden pangásos állapotnál: rosacea, arcödéma, vérömleny;
 • Könyzacskó kezelése;
 • Keloid, atrophia;
 • Terhességi lábödémák, bőrelváltozások, terhességi csíkok;
 • Fogyókúrázóknak a rugalmasság megtartása miatt;
 • Minden olyan bőr elváltozás ahol fehérje túltengés áll fenn: allergia, krónikus ekcéma, égések, krónikus megfázások, hajhullás;
 • Panniculitis: a bőralja zsírszöveteinek gyulladása. Főleg középkorú nőkön előforduló betegség, melyet láztól kísért csomók jellemeznek. A bőr piros ödémás, ízületi fájdalmakkal is járhat.

Milyen kedvező hatásai vannak a nyirokdrenázsnak?

 • Hat az idegrendszerre: A vegetatív idegrendszerben aktivizálja a paraszimpatikus részt, a páciens nyugodt és álmos lesz. Hat a reflexre és a fájdalomérző reflexpályákra. A jól kivitelezett nyirokdrenázzsal a védekező gátló sejteket aktiváljuk.
 • Hat az immunrendszerre: amikor nyirokdrenázst kivitelezünk a folyadékegyensúly normalizálódása által a sejtszintű védekezés is hatékonyabbá válik.
 • Hat a kötőszövetre: A nyirokerek izgatásával eltávolítjuk a nagy molekulájú anyagokat a kötőszövetből. Ilyen anyagok (méretük miatt csak a nyirokrendszer által szállítható el): a fehérjék, sejtek, vírusok, toxinok, salakanyagok.

1 órás Hipnózis

Megváltoztatjuk a szemléletünket, hozzáállásunkat, kezünkbe vesszük a sorsunkat, s helyére kerül minden.

A hipnózis  szellemi, érzelmi és testi problémák esetén is megoldást nyújthat. Ilyenek például  stressz oldás, mély relaxáció .Teljesen egészséges emberek is használják a hipnózis adta előnyöket közérzetük és életminőségük javítására.
A hipnózis másik pozitív tulajdonsága, hogy nagyon jól lehet különböző terápiákkal kombinálni, ahol a hipnózis, mint katalizátor járul hozzá a gyógyuláshoz. A hipnózis erejével lehetséges relatív gyorsan és pontosan felszínre hozni és megoldani a problémákat.

Mondj búcsút a stressznek és vedd vissza az életed. Még ma!

Author Info

Pintér Éva

ÉvikE-1@