Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Utolsó Akció

Utolsó Akció

Nem véletlen hogy, itt jársz!

Most lehetőséged van az év utolsó legalacsonyabb árán megvásárolni a leghatásosabb és legtermésztesebb alakformáló, kőtőszöveterősítő, feszesítő kezelését.

2022. Október 11.-14. között áremelés előtti Akcióval Várunk.

6 alkalom 35′ perces LPG Lipomassage alakformáló kezelés most 51.200,- ft helyett 35.900,– ft.

Élek a lehetőséggel és vásárolok Klikk ide

6 alkalom 45′ perces LPG Lipomassage alakformáló kezelés most 61.500,- ft helyett 43.050,– ft.

Élek a lehetőséggel és vásárolok Klikk ide

6 alkalom 55′ perces LPG Lipomassage alakformáló kezelés most 76.000,- ft helyett 53.200,– ft.

Élek a lehetőséggel és vásárolok Klikk ide

Ha még nem jártál nálunk egy ingyenes állapotfelmérést kapsz ajándékba.

Ne feledd, az ajánlat csak 2022. október 14.- ig él ellenben a megvásárolt kezeléseket 6 hónapig használhatod fel, tehát érdemes betankolnod belőle, hiszen október 17.-től áremelés várható.

Fontos információk:

Kérlek jelezd az alábbi telefonszámon +36301717985 , ha szeretnél élni a lehetőséggel, mert nem mindig vagyunk bent az üzletben.

Nyitva tartásunk reggel 9-21 között Hétfőtől Péntekig bejelentkezés alapján. Szombaton 9-15 között.

Annyit vásárolsz belőle amennyit csak szeretnél.

Kedvezményes béreltet/ bérleteket  NEM csak SAJÁT részre vásárolhatsz, vásárolható ajándékba is ajándékutalvány formájában.

Minden bérletet mindig 6 hónapig tudsz felhasználni.

Élek a lehetőséggel és vásárolok Klikk ide

Lpg testkezelésnek több előnye is van: egyszerre több testtájad- és problémád is kezelhető és nem utolsósorban több pozitív hatást vált ki a szervezetedben. Az Lpg testkezelések teljesen egyénre szabottak, sajátos problémára is megoldást nyújthatnak. Lpg testkezelés területei lehetnek : has, hát, úszógumi, bricsesz, csípő, belső comb, külső comb, hátsó comb, elülső comb, térd felett és mellett is.

Formabontó 21.századi karcsúsítás és fogyasztás, akár – 5cm 1 hónap alatt. A kezelés megoldást nyújt a centiméterekben való fogyásra, karcsúsodásra, az alakod formálására, narancsbőröd halványítására és bőröd feszesítésére.

Már az első alkalommal 0,5 -2,0 cm körméretcsökkenést érhetsz el, mely a zsírsejtek “szétroppantása” által valósítható meg. Ez egy fájdalommentes, kék-lila foltokat Nem hátrahagyó, műtét nélküli kezelés sorozat. A sorozat formálja a testedet, fogyaszt, feszesít, kontúroz,erősíti a kötőszövetedet, kezeli és eltünteti a cellulitot, (narancsbőrödet), helyreállítja bőröd megereszkedését, javítja laza tónusát. Mindemellett javítja a vérkeringésed, nyirok keringésed és anyagcseréd.

Egy kezelés sorozat minimum 6 alkalom Lpg kezelésből áll, mely hetente 2X35 percet vesz igénybe, ami 3-4 hét alatt összesen 3.5 óra. Ezalatt akár 1 ruhaméret csökkenést, azaz -5cm körméretcsökkenést is elérhetsz. Ez a hatékonyság önmagáért beszél. Egymás utáni többszöri Lpg kezelés hatására zsírsejtjeid önmaguktól kezdik végezni a zsírbontást. Az Lpg testkezelés kényeztető alakformálás kötőszövetmasszázs ami a problémáidat, kötőszöveti jellemzőidet, bőröd állagát – narancsbőr – és egyéni, alkati tulajdonságaidat figyelembe véve alakítható!

Az alábbi képekre kattintva kinagyíthatod azokat és a képeken piros négyzettel jelöltük a kezelt területet, változásokat!

Lpg7
Lpg6
Lpg5
Lpg4

Author Info

Pinter Laszlo