Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Vélemény 1

Vélemény 1

Süliné Köbli Klárának hívnak, 34 éves vagyok, két gyermek édesanyja. Terhességeim alatt nem híztam sokat, a normális 10-13 kg-mal gyarapodtam. A súlyom nem is annyira zavart, mert a 64 kg a 170 cm-es magasságomhoz pont az ideális testsúly, inkább az új, gömbölydedebb formám okozott egyre többször gondot, mert egyáltalán nem tetszettem így magamnak, és ahogy haladt az idő egyre inkább nem. Egy évvel ezelőtt elkezdtem hastáncot tanulni, kis csoportunkat fellépésekre is felszokták kérni. Az idei nyár eleji fellépésünk volt elkeseredésem tetőpontja, amikor is az itthoni gyakorlás során álltam a tükör előtt a fellépőruhámban, itt háj, ott háj, itt hurka, ott hurka, hát így nézek én ki?Megszületett bennem az elhatározás, hogy most talán valamit tennem kell. De egyáltalán nem tudtam, hogy mit csináljak. Hogy kell elkezdeni egy fogyókúrát? Mit egyek és mit ne egyek? Járjak tornázni vagy fussak, biciklizzek?
A lehető legjobbkor adódott a lehetőség erre a kezelésre. Nagy várakozással mentem a legelsőre, Évi szakértelme és kedvessége meggyőzött arról, hogy nem hiába fogok ide járni. És lám már rögtön az első alkalommal látható volt, hogy szebb lett a combom és a csípőm sem olyan volt, mint előtte. Kb. a harmadik alkalom után összefutottam egy ismerőssel, aki nem lát minden nap , és megkérdezte, hogy fogytam-e, Én meg csak mosolyogtam. az ötödik kezelés környékén észrevettem, hogy a nyári nadrágomat szintén nem töltőm ki annyira, mint eddig. A farmerem nadrágszíját is egy lukkal beljebb tudom csatolni. A barátnőm a tizedik kezelés után látott, és kikerekedett a szeme, hogy mennyit változott az alakom. Na és persze a hastáncos ruhámban is jobban nézek ki. Azt már csak pluszként említem, hogy a bőröm sokkal szebb lett.
A változás a legszembetűnőbb a fényképeken volt. Amikor megnéztem az első és a tizedik alkalomkor készült felvételeket, azt hittem, elájulok. Nem akartam elhinni, hogy ekkorra a különbség. Nagyon sokat változtam, sokkal szebbnek látom most magamat. A célom most már az, hogy ezt az állapotot megőrizzem.