Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

Vélemény 3

Vélemény 3

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy ezen az ú.n. bevezető programon részt vehetek! Már túl vagyok a 10. Vénusz kezelésen, és az alábbiakban összegzem a tapasztalataimat:
A kb. 5. kezelés után cm-ekben lehetett mérni a pozitív átalakulást, különösen a hasi tájékon. Az 5. kezelést követően úgy gondoltam, hogy a gép úgyis karbantart, és én már nyugodtan ehetek ihatok többet is akár mint az eddig megszokott-ezért a kb. 10. kezelést követő mérés után sajnos mindenhol egy–két cm-errel több voltam mint az első kezelést követően.
A programot véleményen szerint nagyon komolyan vett diétával érdemes kombinálni. Ellenkező esetben nem látszik kézzelfogható eredmény! SŐT!
További tapasztalat, hogy ajánlatos a sportot is továbbvinni, nem pedig arra való hivatkozással, hogy a kezelés úgyis helyettesíti-abbahagyni, mint ahogy én tettem!
Kifejezetten pozitív hatással bír az emberek pszichéjére Pintér Évi-akit ha lát az ember a kezelések alatt –folyamatosan úgy gondolja, hogy a kezelések után biztos én is olyan sovány leszek, mint Ő!
Egyébként pedig egy nagyon lassú, de remélem folyamatos izmosodásnak vagyok szemtanúja a hasi tájékomon!

Gönczi Éva
Prohitech Line Kft.
Ügyvezetó

Author Info

Pinter Laszlo