Arc - és testfiatalítás mesterfokon

+36 20 942 7217, +36 1 413 0295angelsgardenszalon@gmail.com

LPG lipomassage fogyasztás, kötőszövetmasszázs

LPG lipomassage fogyasztás, kötőszövetmasszázs

Lpg Lipomassage fogyasztás, karcsúsítás, narancsbőr kezelés, alakformálás

Formabontó 21.századi karcsúsítás és fogyasztás, akár – 5cm 1 hónap alatt. A kezelés megoldást nyújt a centiméterekben való fogyásra, karcsúsodásra, az alakod formálására, narancsbőröd halványítására és bőröd feszesítésére.

Már az első alkalommal 0,5 -2,0 cm körméretcsökkenést érhetsz el, mely a zsírsejtek “szétroppantása” által valósítható meg. Ez egy fájdalommentes, kék-lila foltokat Nem hátrahagyó, műtét nélküli kezelés sorozat. A sorozat formálja a testedet, fogyaszt, feszesít, kontúroz,erősíti a kötőszövetedet, kezeli és eltünteti a cellulitot, (narancsbőrödet), helyreállítja bőröd megereszkedését, javítja laza tónusát. Mindemellett javítja a vérkeringésed, nyirok keringésed és anyagcseréd.keymodule

Egy kezelés sorozat minimum 6 alkalom Lpg kezelésből áll, mely hetente 2X35 percet vesz igénybe, ami 3-4 hét alatt összesen 3.5 óra. Ezalatt akár 1 ruhaméret csökkenést, azaz -5cm körméretcsökkenést is elérhetsz. Ez a hatékonyság önmagáért beszél. Egymás utáni többszöri Lpg kezelés hatására zsírsejtjeid önmaguktól kezdik végezni a zsírbontást. Az Lpg testkezelés kényeztető alakformálás kötőszövetmasszázs ami a problémáidat, kötőszöveti jellemzőidet, bőröd állagát – narancsbőr – és egyéni, alkati tulajdonságaidat figyelembe véve alakítható!

Lpg Lipomassage alakformáló testkezelés

eredeti ár Törzsvendég ár Megtakarítás
Testkezelés alkalmanként 35 perc  8.700,- 8.260,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 51.200,- 46.080,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 99.000,- 84.150,- 15%
Testkezelés alkalmanként 45 perc 10.500,- 9.975,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 61.500,- 55.350,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 119.00,- 101.150,- 15%
Testkezelés alkalmanként 55 perc 12.900,- 12.255,- 5%
Testkezelés 6 alkalmas bérlet 76.000,- 68.400,- 10%
Testkezelés 12 alkalmas bérlet 148.000,- 125.800,- 15%
Érvényes 2021.10.01. -től

Lpg testkezelésnek több előnye is van: egyszerre több testtájad- és problémád is kezelhető és nem utolsósorban több pozitív hatást vált ki a szervezetedben. Az Lpg testkezelések teljesen egyénre szabottak, sajátos problémára is megoldást nyújthatnak. Lpg testkezelés területei lehetnek : has, hát, úszógumi, bricsesz, csípő, belső comb, külső comb, hátsó comb, elülső comb, térd felett és mellett is.

A kezelések eredményeit az oldal alján fotókon is megtekintheted.

Egy francia kutató csoport kimutatta, hogy az Lpg kezelések a zsírsejtek béta receptoraira hatnak, mégpedig úgy, hogy ezáltal elősegítik a zsírbontást. A zsírsejtek alfa receptorai felelnek a zsír raktározásáért, tehát a zsírsejten belüli zsírtartalom növekedéséért, míg a béta receptorok felelősek a zsírbontásért, a zsírsejtben levő zsír mennyiségének csökkentéséért.
A kutatás másik tényre is rámutatott. A zsírsejtek ilyen irányú működése tanítható ezért az egymás utáni többszöri Lpg kezelés hatására zsírsejtjeid önmaguktól kezdik végezni a zsírbontást. Az LPG a kötőszövetet hullámszerűen mozgatja át, ez által lehetőség nyílik a tornának, mozgásnak, diétának ellenálló, makacs, lokális zsírpárnák kezelésére.
Az LPG lehetővé teszi a szövetek oly mélységű stimulációját, mely korábban elképzelhetetlen volt. Egyedülálló forgó hengeres eljárás, ami képes az alakformálás során a kötőszövetet minden irányban mozgatni, és helyrehozni a kötőszövet elváltozásait. A szövet sajátosságainak megfelelő típusú kezelést tesz lehetővé. A kezelőfejek motorizált hengerei negatív nyomást alkalmaznak, egymástól függetlenül is meghajthatók, sebességük változtatható. Az LPG Endermologie módszer a kötőszövet kezelésének igazi tudománya. Áttörő lehetőség a szépség és egészség szolgálatában az alakformálás és kozmetika igazi specialistája. Centiméterekben való körméretcsökkenéshez és a narancsbőr mentes kőtőszövet eléréséhez egyaránt alkalmazható eljárás.

lpgruhaAz alakformálás kezelés higiéniáját és intimitását biztosítja a saját ruha használata. A 35 perces kényeztető alakformálás kötőszövetmasszázs teljes mértékben az általad jelzett megoldandó probléma, kötőszöveti jellemzőid, bőrállagod – narancsbőröd – és egyéni, alkati tulajdonságaid figyelembe vételével egy állapotfelmérést követően kerül kialakításra!

Az LPG lipomassage kezelés kizáró okai:

– menszesz ( menstruáció, 1-3 napja)
– zsírcsomók a test kezelt területén
– terhesség illetve szoptatási idő alatt
– 6 hónapnál nem régebbi beavatkozás (műtéti hegek a kezelendő területen)
– pajzsmirigy problémák esetén kevesebb eredmény

Kezelési lehetőségek

Alakformálás, fogyasztás, narancsbőr cellulit-kezelés 

 • A bőr esztétikai kezelése, feszesítés
 • Izomlazítás, izomsérülések kezelése, fájdalmak, húzódások, ízületi problémák kezelése
 • Keringés javítás, nyirokkeringés javítás, narancsbőr
 • Közérzet javítás, aktiválás, megelőzés, rehabilitáció

Testkezelések alakformálás hatásai

 • Formálja a testet, fogyaszt, feszesít, kontúroz, alakformáláslpg_test
 • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosítja
 • Erősíti a kötőszövetet
 • Kezeli, eltünteti a cellulitot, (narancsbőr)
 • Helyreállítja a bőr megereszkedését, laza tónusát javítja
 • Hatékony a különböző izom-, ízületi-, és gerincfájdalmakra
 • Keringési problémát kezeli
 • Javítja a torzult, sérült szöveteket, gyorsabb, szebb sebgyógyulás

Az alábbi képekre kattintva kinagyíthatod azokat és a képeken piros négyzettel jelöltük a kezelt területet, változásokat!

Lpg7 Lpg6 Lpg5 Lpg4 lpg12 lpg11 lpg10 Lpg3 lpg1

Árakról és az egyéni kezelésekről a szolgáltatás menüben olvashatsz Ide kattintva

vagy az alábbi linkekre kattinthatsz

Author Info

Pinter Laszlo